Sport

CFR Cluj, reacţie după atacul lui Bîrligea la Petrescu: “Probabil că asta a fost!”

Conducerea celor de la CFR Cluj a reacţionat după ce atacantul Daniel Bîrligea a spus că jocul s-a schimbat în bine după plecarea lui Dan Petrescu.
22.07.2023 | 13:10
CFR Cluj reactie dupa atacul lui Birligea la Petrescu Probabil ca asta a fost
Daniel Bîrligea, în tricoul celor de la CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj are maximum de puncte după primele două etape după ce s-a impus cu 3-1 în faţa celor de la UTA Arad. Echipa lui Mandorlini a revenit de la 0-1 şi a reuşit să se impună pe terenul echipei lui Mircea Rednic.

CFR Cluj, reacţie după atacul lui Bîrligea la Petrescu: “Probabil a fost un misunderstanding, o exprimare nefericită”

La final, Daniel Bîrligea a avut câteva înţepături la adresa lui Dan Petrescu, spunând că jocul este mult mai frumos după plecarea lui. Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, a reacţionat la spusele atacantului, precizând că a fost vorba de o exprimare nefericită:

ADVERTISEMENT

“În primul rând, Dan Petrescu a lăsat un nucleu de jucători buni și o echipă bună. Îmi spuneau că nicidecum n-ar fi dorit să apară în presă titlurile la adresa lui Petrescu, pentru că nimeni dintre foștii jucători nici măcar nu s-au gândit vreodată la altceva decât la aprecieri față de Petrescu.

Rugămintea ar fi să subliniați faptul că Mandorlini a mulțumit pentru moștenirea lăsată de Petrescu. Nu s-a gândit să acuze. Bîrligea a fost fericit pentru șansa pe care Petrescu i-a dat-o.

ADVERTISEMENT

Faptul că e component al României U21 i se datorează și lui Petrescu și știu din discuțiile pe care le-am avut cu el că are respect și o datorie morală pentru el. Probabil a fost un misunderstanding, o exprimare nefericită”, a spus Cristi Balaj pentru Digisport.

Bîrligea: “Se vede pe teren. Avem ocazii, nu alergăm așa mult pe apărare, ținem mingea, e frumos”

Daniel Bîrligea a marcat un gol şi a scos în penalty pentru CFR Cluj în meciul cu UTA Arad şi la final a spus că se vede că jocul echipei s-a schimbat în bine şi accentul nu mai este pus doar pe defensivă:

ADVERTISEMENT

“Timpul, continuitatea, încrederea antrenorului și de fiecare dată să dai totul pe teren. Să zicem că jocul s-a schimbat în bine (n.r. odată cu schimbarea antrenorului), se vede pe teren. Avem ocazii, nu alergăm așa mult pe apărare, ținem mingea, e frumos.

Pentru mine se poate vorbi de transfer, până nu o să fie ceva concret… Sunt aici și vreau să dau goluri aici. Poate să fie anul ăsta, peste doi ani, peste 5, eu dau totul pe teren”, a spus Bîrligea.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj are un start perfect în SuperLiga. După 2-0 cu Poli Iaşi în prima etapă, ardelenii s-au instalat în fotoliul de lider după 3-1 pe terenul celor de la UTA Arad.

ADVERTISEMENT
Tags: