Sport

CFR Cluj, reacție oficială după bătaia de la meciul juniorilor U16 cu U Cluj: „Vor fi deschise dosare penale”

Cristi Balaj a vorbit pentru Fanatik după incidentele grave de la meciul juniorilor U16 cu Universitatea Cluj. Poliția a deschis o anchetă.
16.10.2023 | 20:20
CFR Cluj reactie oficiala dupa bataia de la meciul juniorilor U16 cu U Cluj Vor fi deschise dosare penale
Ultrașii lui U Cluj au intrat în tribune peste cei ai lui CFR Cluj la un meci de juniori U16. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bătaie ca în filme la juniori în timpul meciului dintre CFR Cluj și Universitatea Cluj. FANATIK a stat de vorbă cu președintele feroviarilor, Cristi Balaj, care a detaliat subiectul.

Cristi Balaj lămurește ce s-a întâmplat la bătaie dintre ultrașii lui CFR Cluj și U Cluj: „Poliția i-a depistat”

Imaginile cu ultrașii lui U Cluj care au tăbărât pe galeria lui CFR la un meci de juniori dintre cele două rivale s-au viralizat pe internet. FANATIK l-a contactat pe președintele echipei din Gruia, pentru a lămuri ce s-a întâmplat în timpul partidei.

ADVERTISEMENT


„Din informațiile pe care le-am primit de la Poliție, un grup de suporteri de la U Cluj a intrat în tribună în timpul partidei pentru a se război cu o parte din fanii lui CFR Cluj. Erau acolo femei, copii, familii…”, a spus Cristi Balaj.

Huliganii riscă acum să ajungă chiar și după gratii: „S-au împărțit câțiva pumni, după care au fugit. Poliția i-a depistat într-un final și sunt convins că se vor lua măsurile conform legii. Cel mai probabil vor fi deschise dosare penale. Totul a durat foarte scurt”.

ADVERTISEMENT

Toți cei prezenți la meci au fost șocați de ceea ce au văzut: „Am avut părinți care mi-au relatat ce s-a întâmplat. A fost o zi frumoasă umbrită de acel incident. Nu ar trebui însă să existe o pată asupra conducerii de la U Cluj pentru că ei nu au nicio vină”.

Cristi Balaj, mesaj clar: „Cei vinovați vor suporta consecințele”

Cristi Balaj a ținut să precizeze că CFR Cluj a făcut tot ce depinde pentru a preîntâmpina astfel de incidente: „E meci fără bilet. Poate intra oricine. Au fost părinți și de la Universitatea și de la CFR, care s-au comportat civilizat. Toți au condamnat acest comportament. Nu e vina lor.

ADVERTISEMENT

Sunt convins că cei vinovați vor suporta consecințele. Din păcate nu îi înțeleg pe cei care spun că iubesc fotbalul și doresc să fie prezenți în tribune. Trebuie să aibă un comportament civilizat, altfel vor primi interdicție. Oamenii s-au delimitat de acel grup și părinții nu au fost implicați. 

Noi am avut oameni de securitate la acest meci, doar că probabil au încercat să intre în așa fel încât să nu fie văzuți. Noi nu eram obligați, e un meci de juniori, dar am avut delegați oameni. Sunt unii care însă nu înțeleg că fotbalul înseamnă cu totul altceva decât să te bați”.

ADVERTISEMENT

Președintele lui CFR Cluj a ținut să le mulțumească autorităților: „Și noi regretăm incidentul și nu putem decât ne bucurăm că forțele de ordine, Poliția și Jandarmeria au sancționat prompt”, a concluzionat Balaj, pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT