Sport

Lovro Cvek, fotbalistul adus de CFR Cluj din Ucraina, fericit că a scăpat teafăr din calea invadatorilor ruși: ”Acest război e ceva incredibil”. Video

Cea mai recentă achiziție a campioanei CFR Cluj, croatul Lovro Cvek, a oferit primele declarații după ce a scăpat de războiul din Ucraina. Fotbalistul se simte norocos și este fericit că a semnat cu gruparea ardeleană.
16.03.2022 | 20:20
Lovro Cvek fotbalistul adus de CFR Cluj din Ucraina fericit ca a scapat teafar din calea invadatorilor rusi Acest razboi e ceva incredibil Video
Lovro Cvek este primul fotbalist achiziționat de un club din România, din Ucraina
ADVERTISEMENT

Lovro Cvek este primul fotbalist care a fost legitimat de un club din România, profitând de faptul că jucătorii străini din Ucraina au fost declarați liber de contract după invazia țării de către Rusia.

Lovro Cvek: ”Am vorbit cu foștii mei colegi. Sunt speriați, nu pot părăsi țara”

Mijlocașul croat Lovro Cvek este unul dintre fotbaliștii norocoși, care au reușit să părăsească Ucraina înainte ca situația să devină critică din cauza războiului declanșat de Rusia.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a povestit pentru CFR TV că este îngrijorat pentru foștii lui coechipieri de la Zorya Luhansk, dar și fericit că a semnat cu campioana României.

”În Zaporojie nu a fost nimic, așa că a fost mai ușor pentru mine, dar după ce am văzut celelalte lucruri, a fost complet diferit. Am plecat din țară chiar când a început războiul.

ADVERTISEMENT

Foștii colegi ucraineni nu pot părăsi țara din cauza acestei situații. Am vorbit cu ei, sunt puțin speriați, dar și ei speră ca totul să revină la normal.

Acest război este incredibil. Nu-mi vine să cred ce se întâmplă, sper ca în curând să se termine și totul să fie bine

ADVERTISEMENT

Eram în Ucraina, dormeam, când m-a sunat soția mea în jurul orei 06:00 și mi-a spus că a început războiul”, a povestit fotbalistul pentru sursa amintită.

Lovro Cvek are 26 de ani și a mai evoluat de-a lungul timpului în Slovacia la FK Senica, în Slovenia la NK Celje, NK Aluminij și DNŠ Zavrč, dar și în țara natală la NK Varazdin.

ADVERTISEMENT

”În cele din urmă, am ajuns aici, totul este bine. Sunt foarte fericit că am devenit parte din acest club mare. Am auzit multe lucruri bune despre CFR și sunt foarte, foarte fericit”, a mai spus Lovro Cvek.

ADVERTISEMENT