Sport

Charalambous, avertisment înainte de FCSB – U Cluj „O echipă căreia îi place să joace fotbal”

Elias Charalambous i-a lăudat pe adversari înainte de FCSB - U Cluj. Duelul de pe Arena Națională închide etapa cu numărul 11 din SuperLiga.
01.10.2023 | 19:22
Charalambous avertisment inainte de FCSB  U Cluj O echipa careia ii place sa joace fotbal
Elias Charalambous a prefațat derby-ul FCSB - U Cluj. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB revine pe teren propriu după patru deplasări consecutive. Liderul din SuperLiga primește vizita celor de la U Cluj, luni, 2 octombrie, ora 21:00, în etapa a 11-a. Elias Charalambous a prefațat duelul împotriva echipei lui Ioan Ovidiu Sabău.

Charalambous, laude pentru U Cluj înaintea meciului direct: „O echipă căreia îi place să joace fotbal”

FCSB caută a doua victorie pe Arena Națională în actuala stagiune. Roș-albaștrii au mai câștigat cu Poli Iași, scor 2-1 în cadrul etapei cu numărul 6. Partida cu U Cluj va fi arbitrată de Ionuț Coza, în timp ce în camera VAR se va afla Ovidiu Hațegan.

ADVERTISEMENT

„Jucăm din nou acasă după o lungă perioadă de timp în fața fanilor noștri. După cum știți, am avut patru meciuri în deplasare. Ne confruntăm cu o echipă bună căreia îi place să joace fotbal. Îmi place foarte mult felul cum joacă, dar ca întotdeauna trebuie să ne facem jocul nostru, să dictăm ritmul pentru a lua cele trei puncte. 

Venim după meciuri destul de bune, dar trebuie să fim concentrați 100% pentru că altfel o să avem probleme. Jucătorii mei sunt într-o formă bună. Cred mult în ei și sper că mâine putem câștiga și putem lua cele trei puncte care ne vor ajuta pe viitor.

ADVERTISEMENT

Sunt o echipă cu jucători cărora le place să joace fotbal, au jucători de calitate și cu experiență. Au remizat cu Craiova, sunt o echipă dură, dar depinde doar de noi”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă.

Elias Charalambous, încântat de condițiile de la FCSB: „Este foarte important”

Duelul cu U Cluj este al 5-lea pentru FCSB în decurs de aproximativ două săptămâni. Elias Charalambous este încântat de felul în care s-au recuperat jucătorii și a lăudat condițiile de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Cu excepția lui Vlad Chiricheș, antrenorul cipriot are tot lotul la dispoziție pentru duelul cu U Cluj. „A fost bine, a fost și greu, dar clubul oferă cele mai bune condiții pentru jucători.

Când ai meciuri la fiecare trei zile, ai nevoie de condiții bune pentru a ne recupera. Am avut cele mai bune condiții și acest lucru este foarte important pentru jucători.

ADVERTISEMENT

Am avut câteva zile să ne recuperăm și vom avea un nou antrenament într-o oră. Ne dorim să avem toată echipa în formă pentru jocul de mâine. Primul lucru e să avem o apărare puternică, lucrăm mult la asta”, a mai spus Charalambous. În sezonul precedent, FCSB a remizat cu U Cluj pe teren propriu, scor 0-0, și a pierdut în deplasare, scor 1-2.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru „rezultat prima repriză: 1” la meciul FCSB – U Cluj

ADVERTISEMENT