Sport

FCSB, anunț despre bilete la revenirea pe Arena Națională. Care sunt prețurile cu U Cluj

FCSB a făcut un anunț despre bilete la meciul cu U Cluj de pe Arena Națională. Care sunt prețurile la derby-ul care închide etapa cu numărul 11 din SuperLiga.
01.10.2023 | 13:26
FCSB anunt despre bilete la revenirea pe Arena Nationala Care sunt preturile cu U Cluj
FCSB a făcut un anunț despre bilete la meciul cu U Cluj de pe Arena Națională. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB va juca al doilea meci pe Arena Națională în acest sezon în compania celor de la U Cluj, luni, 2 octombrie, ora 21:00, în etapa cu numărul 11 din SuperLiga. Este primul meci pe teren propriu pentru echipa lui Elias Charalambous, după patru deplasări consecutive.

FCSB, anunț despre bilete la revenirea pe Arena Națională. Care sunt prețurile cu U Cluj

FCSB o întâlnește pe U Cluj în meciul care închide etapa a 11-a din SuperLiga. Va fi al doilea meci disputat de vicecampioana României pe Arena Națională în acest sezon. Roș-albaștrii au câștigat cu Poli Iași, scor 2-1, în cadrul etapei a 6-a din campionat.

ADVERTISEMENT

În cursul zilei de duminică, 1 octombrie, FCSB a anunțat pe pagina oficială de Facebook că biletele la partida cu U Cluj sunt disponibile la casele de bilete de la Arena Națională.

Un bilet la peluză costă 15 lei, în timp ce la Tribuna 2 prețul unui tichet este de 30 de lei. Pentru un loc la VIP 3, suporterii trebuie să plătească 60 de lei. La VIP 2 și VIP 1, prețul unui bilet este de 75 de lei, respectiv 100 de lei.

ADVERTISEMENT

Programul caselor de bilete va fi următorul:

  • DUMINICĂ – 11:00 – 19:00 (Bulevardul Basarabia)
  • LUNI – 11:00 – 21:00 (Bulevardul Basarabia, Str. Maior Ion Coravu)

Unde a disputat FCSB meciurile de pe teren propriu în acest sezon

FCSB a fost nevoită să evolueze pe trei stadioane diferite la meciurile de „acasă” în startul de sezon: „Arcul de Triumf”, „Ghencea” și „Arena Națională”. Până acum, formația lui Gigi Becali a fost gazdă de două ori pe „Arcul de Triumf”, de trei ori pe Ghencea și o singură dată pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Derby-ul cu Dinamo, primul meci de pe teren propriu din acest sezon pentru FCSB, a fost găzduit de „Arcul de Triumf”, Arena Națională nefiind disponibilă, în timp ce negocierile vicecampioanei cu CSA Steaua pentru închirierea Stadionului Ghencea au picat.

După două deplasări, FCSB a revenit pe „Arcul de Triumf” pentru returul cu CSKA 1948 Sofia din preliminariile UEFA Conference League, scor 3-2. Ulterior, FCSB a revenit în Ghencea după o pauză de opt ani la derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Tot pe stadionul celor de la CSA Steaua, formația patronată de Gigi Becali a disputat meciurile cu Nordsjaelland (turul din preliminariile Conference League) și Universitatea Craiova, scor 3-0.

FCSB ocupă primul loc în clasament, cu 25 de puncte în 10 meciuri. Roș-albaștrii nu au reușit să învingă „Șepcile roșii” în cele două meciuri disputate în sezonul precedent. În tur, scorul a fost 0-0, în timp ce la retur, formația clujeană a învins cu 2-1.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 4,30 este cota pentru „X” la meciul FCSB – U Cluj

ADVERTISEMENT