Sport

Charalambous, sincer după interviul premium dat de Compagno în Fanatik: “Acel moment va veni”

Elias Charalambous a făcut o serie de declarații geniale despre Andrea Compagno după interviul acordat de atacantul de la FCSB în FANATIK.
02.12.2023 | 14:36
Charalambous sincer dupa interviul premium dat de Compagno in Fanatik Acel moment va veni
Elias Charalambous a vorbit despre situația lui Compagno după interviul premium acordat de fotbalist în FANATIK. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a vorbit despre Andrea Compagno, după interviul premium pe care atacantul de la FCSB l-a oferit în exclusivitate pentru FANATIK și în care italianul a abordat deschis subiectul situației sale în lotul vicecampioanei. Antrenorul cipriot este convins că Andrea Compagno va reveni la forma din sezonul trecut.

Charalambous, declarații geniale după interviul premium dat de Compagno în Fanatik: “Acel moment va veni”

Andrea Compagno a acordat un amplu interviu în FANATIK în care a vorbit pe larg despre parcursul pe care îl are la FCSB. Atacantul a vorbit fără rețineri și a mărturisit că nu vrea să rămână la FCSB doar pentru „a-i fura banii lui Gigi Becali”.

ADVERTISEMENT

Declarațiile lui Andrea Compagno nu au rămas fără răspuns. Elias Charalambous a vorbit despre fotbalistul pe care îl antrenează, fiind convins că atacantul va începe să marcheze goluri și își va recăpăta încrederea.

„Compagno e un jucător ca toți ceilalți. Sigur, un atacant vrea să marcheze, dar eu cred că un atacant poate ajuta echipa prin mișcările sale, prin spațiile pe care le creează.

ADVERTISEMENT

E un băiat care încearcă să se îmbunătățească în fiecare zi. Va fi mai fericit când va marca de mai multe ori. Sunt sigur că acel moment va veni și își va recăpăta încrederea”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă.

„Vedem asta și în străinătate. Sunt jucători de top care nu au aceleași cifre ca în sezonul trecut”

Andrea Compagno nu îl mulțumește pe Gigi Becali, iar patronul de la FCSB a anunțat în mai multe rânduri la FANATIK SUPERLIGA că urmează să transfere un nou atacant. FANATIK a dezvăluit că omul de afaceri vrea să-l aducă la echipă pe Ally Samatta, de la PAOK.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a sărit în apărarea lui Andrea Compagno. Antrenorul cipriot a precizat că atacantul italian se antrenează excelent. „E un jucător bun care ne poate ajuta. Se întâmplă ca un atacant să nu marcheze, vedem asta și în străinătate.

Sunt jucători de top care nu au aceleași cifre ca în sezonul trecut. Poate mâine va începe să marcheze din nou, dar cel mai important pentru mine e cum muncește.

ADVERTISEMENT

Dacă Andrea va munci la fel, sunt sigur că într-o zi va fi răsplătit pentru ceea ce oferă”, a mai spus Elias Charalambous. Compagno mai are contract cu FCSB până la finalul sezonului. În actuala stagiune, italianul a marcat 4 goluri în 20 de meciuri la FCSB.

În vederea meciului FCSB – Oțelul Galați, Elias Charalambous a anunțat că s-a decis asupra primului „11” pe care îl va folosi duminică seară. Antrenorul este convins că a ales soluțiile cele bune pentru a-i înlocui pe Băluță și Tavi Popescu.

„Da, am decis primul 11. Nu e momentul să-l spun acum. Am decis și îl veți vedea mâine. Avem soluții pentru a-i înlocui pe Băluță și Octavian Popescu. Vom lua cele mai bune decizii”, a spus Elias Charalambous.

Charalambous, declarații geniale după interviul premium dat de Compagno

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2.35 este cota pentru „GG” la meciul FCSB - Oțelul