Sport

Charalambous se plânge de oboseală la început de sezon: „Nu e ușor să joci din 3 în 3 zile”

Charalambous acuză oboseala la început de sezon pentru FCSB. Antrenorul cipriot rămâne în alertă pentru partida retur cu CSKA 1948 Sofia.
26.07.2023 | 23:59
Charalambous se plange de oboseala la inceput de sezon Nu e usor sa joci din 3 in 3 zile
Elias Charalambous acuză oboseala începutului de sezon la FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat partida din deplasare cu CSKA 1948 Sofia, scor 1-0, după golul marcat de Florinel Coman. Vicecampioana României a avut ocazii pentru a se desprinde, însă bulgarii au fost aproape de egalare în partea secundă. Elias Chalaramobus este convins că soarta calificării nu este încă tranșată și acuză oboseala la început de sezon.

Charalambous se plânge de oboseală la început de sezon: „Nu e ușor să joci din 3 în 3 zile”

FCSB a debutat cu dreptul în noul sezon al cupelor europene, după victoria de pe „Vasil Levski” cu CSKA 1948 Sofia. Pe alocuri, jocul roș-albaștrilor a suferit, iar Elias Charalambous a dat vina pe oboseala startului de sezon. Cipriotul se aștepta la un meci dificil și consideră că partida din retur va fi cea care va decide echipa calificată.

ADVERTISEMENT

În turul al treilea preliminar din UEFA Conference League așteaptă deja FC Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei. „Vreau să-i felicit pe jucători, am știut de la început că vom întâlni o echipă bună. Rezultatul este de partea noastră, dar nimic nu e terminat în privința calificării. Suntem mulțumiți, dar de mâine ne concentrăm la meciul de campionat.

Cred că avem un adversar cu jucători de calitate, am făcut doar jumătate din treabă. Trebuie să muncim mult ca să ne atingem obiectivul. Nu jucăm singuri pe teren. Avem lucruri de îmbunătățit, sigur.

ADVERTISEMENT

Nu e ușor să joci din 3 în 3 zile. Întotdeauna, din perspectiva asta încercăm să aducem prospețime în echipă. Pentru mine, CSKA e o echipă organizată, cu jucători buni, dar e important ce facem noi”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă de la final.

Elias Charalambous, mulțumit de lot: „Trebuie să rotim jucătorii”

Elias Charalambous a efectuat mai multe modificări în echipa de start a FCSB-ului pentru partida cu CSKA 1948 Sofia spre deosbire de meciurile anterioare. Andrea Compagno a fost titular în atac, în timp ce Ovidiu Popescu a fost introdus în partea dreaptă încă din primul minut.

ADVERTISEMENT

La pauza meciului au fost înlocuiți Alexandru Băluță și Andrei Cordea, iar în locul lor au intrat Octavian Popescu și Malcom Edjouma. Pe parcurs și-au făcut apariția Valentin Crețu, David Miculescu și Eduard Radaslavescu. Charalambous este mulțumit cu lotul pe care îl are la dispoziție.

„Trebuie să rotim jucătorii, avem nevoie de întreg lotul. Toți jucătorii trebuie să fie gata să intre pe teren. Sunt foarte mulțumit cu lotul avut la dispoziție. De aceea am făcut schimbările de astăzi”, a mai spus Charalambous.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous, mesaj special la conferința de presă: „Vreau să le transmit sprijinul meu”

Pilotul Christos Moulas și copilotul Pericles Stefanidis au murit marți în Grecia după ce un avion bombardier de apă Canadair s-a prăbușit pe Insula Evia. Cei doi se aflau într-o misiune de stingere a incendiilor.

Elias Charalambous a avut un mesaj special pentru familiile celor doi la conferința de presă de la finalul meciului CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1. „Nu știu dacă ați văzut avionul prăbușit în Grecia, am pierdut doi piloți. Vreau să le transmit sprijinul meu familiilor lor”, a încheiat Charalambous.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru „GG” la meciul Oțelul Galați – FCSB

ADVERTISEMENT