Sport

Gigi Becali, nervos după CSKA 1948 – FCSB 0-1: „N-avem valoare! Nu ne calificăm în grupe”

Gigi Becali a fost nervos după victoria obținută de FCSB în duelul din deplasare cu CSKA 1948 Sofia, scor 1-0, certându-și jucătorii.
26.07.2023 | 23:04
Gigi Becali nervos dupa CSKA 1948  FCSB 01 Navem valoare Nu ne calificam in grupe
Gigi Becali, nervos după CSKA 1948 Sofia - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României este de părere că fotbaliștii săi nu au valoare și personalitate, fiind convins că danezii de la Nordsjaelland se vor distra cu echipa sa. Singurul fotbalist care l-a mulțumit pe patron a fost Joyskim Dawa, despre care a spus că dă siguranță.

Gigi Becali, nervos după CSKA 1948 Sofia – FCSB

Gigi Becali a fost nemulțumit după victoria FCSB-ului cu CSKA 1948 Sofia, lăudându-l doar pe Joyskim Dawa, în rest jucătorii au fost criticați de patron. Și Florinel Coman nu a fost certat, însă nici lăudat: „Sunt mulțumit că am câștigat, dar în a doua repriză a fost ca în campionat.

ADVERTISEMENT

Conduci echipe mici și te domină. Nu există așa ceva… Nu știu ce s-a întâmplat cu Tavi Popescu, Crețu dă pase în gol, Miculescu greșește și el.

Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat, o fi de la căldură, a fost atmosfera urâtă. Bulgarii nu știu să dea gol, puteam să le lăsăm și mingea că nu dădeau gol. Dar dacă jucăm așa cu danezii, ne spulberă”.

ADVERTISEMENT

„Jucătorii intră într-o suficiență, se dau șmecheri fotbaliști, asta am văzut la Tavi, că a început cu circul pe teren. Eu vreau fotbal bărbătesc, e nevoie să joace Djokovic mereu să stăm liniștiți?

Nu mi-a plăcut nimic. Doar Dawa! Nu spun de Coman, el a jucat bine, a dat gol. Dar Dawa a început să ne dea încredere. În dreapta… Ovidiu Popescu dormea pe-acolo, trebuia să fie schimbat în prima repriză.

ADVERTISEMENT

Radunovic și el acolo a fost depășit ușor. Cu o echipă slabă îi dai 2-3 goluri și ai terminat calificarea. Nu mai înțeleg nimic din fotbal. Nu aveam emoții, dar nu se poate așa ceva… n-avem valoare! O echipă serioasă dă 2-3 goluri, nu joacă măgărușul”, a mai spus Gigi Becali, la TV OrangeSport.

„N-am nicio încredere de calificare!”

„N-am nicio încredere de calificare. O să intre și Chiricheș, o să fie și Djokovic. Dar n-am încredere că ne calificăm, de bulgari oricum trecem, dar n-avem valoare să ne calificăm în grupe.

ADVERTISEMENT

Ce prioritate? Un meci mai jucăm în Conference League. Noi suntem ca și scoși cu jocul ăsta! Dacă vine Chiricheș și nu mai bubuie mingea din apărare așa, mai vine și Djokovic, dar ce a fost în seara asta… Tavi încearcă să dea pase șmecherite, joacă, mă, fotbal!

Nu știu ce e cu Tavi, el e cuminte, n-am treabă. El nici nu e să vocifereze sau să se oftice. Probabil e descurajat de faptul că nu-i mai ies cum îi ieșeau. E posibil să aibă nevoie de 1-2 reușite. La fotbal nu poți să faci piruete, să gâdili tu mingea, să pui talpa pe minge. Nu merge așa! Faci un dribling, pasezi!”, a continuat Gigi Becali.

„Eu cred că venirea lui Chiricheș o să schimbe echipa. Eu văd că atunci când conducem și vrem să ținem de scor, mingea e la adversar. Avem nevoie de un fundaș central, Chiricheș iese cu mingea la picior, nu dă în ea când e atacat.

Contează un singur element în fotbal, de-aia dau ăia milioane de euro pe fundași și pe mijlocași. Ce achiziții să mai fac? Dacă nu-l luam pe Chiricheș până azi, azi nu-l mai luam. Eu l-am luat în contextul că ne calificăm 80%, că nu risc prea mult.

Dar dacă vedeam jocul de azi, nu-l mai luam. Bine, stai să văd cum e jocul cu Chiricheș și cu Djokovic. Așa n-avem șanse de calificare, n-avem jucători cu personalitate”, a mai spus Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru 2 solist la meciul Oțelul Galați – FCSB

ADVERTISEMENT