Life

Charles Spencer, fratele Prințesei Diana, sare în apărarea Prințului Harry. Mesajul dur transmis după proces

Prințul Harry are parte de susținere după ce s-a dezlănțuit la procesul împotriva presei tabloide din Marea Britanie. Ce a spus Charles Spencer.
11.06.2023 | 14:46
Charles Spencer fratele Printesei Diana sare in apararea Printului Harry Mesajul dur transmis dupa proces
Charles Spencer îl susține pe Prințul Harry. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Prințul Harry nu este singur în războiul cu tabloidele din Marea Britanie. Unchiul său, Charles Spencer, fratele Prințesei Diana, și-a arătat susținerea în mediul online și a făcut, la rândul lui, acuzații dure.

Prințul Harry este susținut de fratele Prințesei Diana în Procesul cu presa

Prințul Harry a bifat o premieră istorică pentru Casa Regală. Pentru prima dată, un membru al familiei a intrat într-o sală de judecată și a depus mărturie într-un proces. Fiul Regelui Charles a pornit un război împotriva presei tabloide din Marea Britanie. 

ADVERTISEMENT

Ducele de Sussex a susținut că tabloidul Mirror Group Newspapers a încercat de fiecare dată să intre abuziv în viața sa personală, iar acest lucru i-a afectat relațiile, sănătatea mintală și siguranța. „Ori de câte ori am intrat într-o relație, ei erau foarte dornici să relateze detaliile.

Dar apoi, foarte repede, căutau să să o distrugă, punând cât mai multă presiune pe ea și creând cât mai multă neîncredere posibil din punct de vedere uman. Pur și simplu nu înțeleg, și nu am înțeles niciodată, cum ar putea detaliile intime, private ale relațiilor mele…

ADVERTISEMENT

Să aibă vreo legătură cu bunăstarea societății sau cu conducerea țării. Și, prin urmare, să fie de interes public”, a declarat Prințul Harry la proces, acolo unde s-a dezlănțuit , citat de tvmania.ro. 

După aceea, jurnalista Amanda Platell de la Daily Mail, a publicat pe Twitter un mesaj controversat. „Este Harry încă obsedat de fosta iubire Chelsy Davy? Harry o menționează de 118 ori în mărturiile din instanță, iar pe Meghan doar de cinci ori. Nu e de mirare că Meg’s nu a apărut!”, a scris ea în online.

ADVERTISEMENT

Charles Spencer s-a înfuriat

Acest lucru l-a înfuriat pe fratele Prințesei Diana. Unchiul Prințului Harry i-a răspuns la scurt timp, pe aceeași rețea socială, și a făcut acuzații dure. „Patetic, Amanda Plattel. Nu ai nicio rușine și cu atât mai puțin credibilitate.

Ultima dată când am auzit de tine, te-ai făcut vinovată de calomnie, așa cum a fost de acord și angajatorul tău de la @DailyMailUK. Acum ești pusă (de ei?) să denaturezi dovezi juridice semnificative ca și cum ar fi ceva banal”.

ADVERTISEMENT

Iar atunci când utilizator al platformei l-a întrebat care sunt dovezile semnificative ale pirateriei telefonice, unchiul Prințului Harry nu a rămas indiferent. „Zecile de milioane plătite de grupul @DailyMirror celor pe care i-au piratat, pentru început. Sper că vă ajută”, a răspuns fratele Prințesei Diana.

ADVERTISEMENT