Emisiunea culinară moderată de Gina Pistol și Irina Fodor revine pe micile ecrane cu ultima bătălie pentru amuletă. Cu ce ingredient neașteptat trebuie să gătească jurații, dar și cum îl vor introduce în preparatele culinare rămâne de văzut de la ora 20:30.
Jurații de la Chefi la cuțite primesc în ediția de luni, 10 octombrie 2022, o pasăre rară de culoare cenușie. Ingredientul surpriză ridică numeroase semne de întrebare din partea bucătarilor care luptă pentru ultima amuletă.
„Eu n-am mai gătit așa ceva niciodată. Nici nu știu cât de repede se gătește, ce Doamne iartă-mă să faci cu ea…”, este reacția lui Sorin Bontea la vederea ingredientului surpriză, notează a1.ro.
„Ce ciudată e! Chiar trebuie să gătim asta?! Are articulațiile foarte tari, nici nu se pot tăia”, a completat Florin Dumitrescu, mai arată sursa menționată mai devreme.
Provocarea nu este numai în rândul juraților de la Antena 1, ci și în tabăra concurenților care sunt gata să-i impresioneze pe bucătari. Printre aceștia se numără și Monica Bârlădeanu, care a declarat că are emoții mari.
Actrița a început să ia lecții de gătit de la mama sa chiar la începutul pandemiei de coronavirus. Nevoită să se descurce în perioada în care oamenii au stat închiși în case, frumoasa brunetă s-a conformat și acum are o nouă pasiune.
„Judecând după felul de mâncare pe care o să-l fac, n-o să se aștepte să mă vadă aici nici în visele cele mai creative! Și să știți că am un pic emoții.
Mă gândesc: «Dacă n-o să le placă gustul?». Cred c-aș fi foarte fericită dacă n-o să strâmbe din nas”, a mărturisit Monica Bârlădeanu, înainte de a începe pregătirea preparatului culinar.
Fosta jurată de la iUmor a mai subliniat că unul dintre ingredientele pe care le folosește este secret și i-a fost trimis de mama sa pe tren.
View this post on Instagram