Life

Chefi la cuțite, o ediție incendiară. Cel mai înalt om din lume vine în platoul emisiunii

Chefi la cuțite, un episod exploziv. Cel mai mare bărbat de pe planetă ajunge în show-ul culinar moderat de Gina Pistol.
26.04.2023 | 17:15
Chefi la cutite o editie incendiara Cel mai inalt om din lume vine in platoul emisiunii
Chefi la cuțite, un episod exploziv. Cel mai mare bărbat de pe planetă ajunge în show-ul culinar. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebra emisiune culinară de la Antena 1 revine în această seară cu o ediție incendiară. Cel mai înalt om din lume vine în platoul show-ului jurizat de bucătarii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Chefi la cuțite, un episod exploziv. Cel mai mare bărbat de pe planetă ajunge în show-ul culinar

Chefi la cuțite anunță că urmează să le aducă telespectatorilor un episod exploziv miercuri, 26 aprilie 2023, de la ora 20:30. Cel mai mare bărbat de pe planetă ajunge în show-ul culinar. Mai exact, este vorba de Sultan Kösen care vine din Turcia.

ADVERTISEMENT

Participantul s-a născut pe 10 decembrie 1982, ”anormalitatea” sa fiind cauzată de o tumoră la glanda pituitară. Acesta măsoară 2,51 metri înălțime și a intrat în Guiness World Records drept cea mai înaltă persoană din lume.

Giganticul locuiește împreună cu părinții săi, trei frați și o soră care sunt de înălțime normală. Oaspetele le-a povestit juraților de la Antena 1 care sunt provocările cu care se confruntă când se cazează la hotel sau merge cu avionul.

ADVERTISEMENT

„Când mă duc la un hotel, am o problemă cu patul. Nu pot să urc cu liftul. Am avut probleme și în avion, în mașini. Baia mea de acasă e cât o cameră. În multe locuri, iau candelabrele cu mine”, a povestit Sultan Kösen în emisiunea Chefi la cuțite, scrie a1.ro.

Jurații de la Chefi la cuțite, uluiți de cea mai înaltă persoană din lume

Jurații de la Chefi la cuțite au rămas uluiți de cea mai înaltă persoană din lume încă de când a pășit în platoul emisiunii culinare de la Antena 1. Sorin Bontea a fost impresionat de înălțimea concurentului din Turcia.

ADVERTISEMENT

„Ai ocazia unei astfel de întâlniri o dată în viață!”, a declarat câștigătorul de la Asia Express, mai arată sursa menționată anterior. Și aceasta nu este singura surpriză de care au parte vedetele show-ului culinar.

Printre concurenții ediției de miercuri, 26 aprilie 2023, se mai află și Moș Crăciun împreună cu spiridușii săi. De asemenea, la jocul pentru amuletă miza va fi una foarte mare. Aceasta va conține mai multe amulete.

ADVERTISEMENT

Al patrulea bucătar, adversarul juraților de la Chefi la cuțite, este Nicolai Tand, în timp ce invitata care va degusta va fi Adriana Trandafir. Actrița are rolul de a alege farfuria câștigătoare și nu va avea deloc o decizie ușoară de luat.

ADVERTISEMENT