Life

Un bărbat crește continuu de la vârsta de 22 de ani. Este mai înalt chiar și decât casele din locul natal

Situația șocantă a unui bărbat din Africa. Crește continuu de la 22 de ani și este mai înalt decât o casă din locul unde s-a născut.
04.01.2023 | 00:07
Un barbat creste continuu de la varsta de 22 de ani Este mai inalt chiar si decat casele din locul natal
Ce afecțiune medicală are bărbatul. Sursa foto: BBC
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Ghana, în vârstă de 29 de ani, are o poveste de viață impresionantă. Crește neîncetat de pe când avea 22 de ani și a ajuns să fie mai înalt chiar și decât o casă din cartierul unde s-a născut.

Bărbatul care crește neîncetat de la vârsta de 22 de ani. A ajuns să întreacă o casă

Sulemana Abdul Samed are peste 2 metri înălțime, situație care este o povară pentru el. Suferă de gigantism, afecțiune apărută pe fondul unor tulburări genetice.

ADVERTISEMENT

Cazul africanului face deja înconjurul lumii, iar un reporter BBC a mers până la el să vadă cât măsoară, mai exact. Pentru că multe instrumente specifice erau mai mici decât înălțimea lui, s-a căutat un perete, iar aici s-a ajuns la o altă concluzie: era mai înalt decât acesta, respectiv decât o casă.

În cele din urmă, după lungi cercetări, s-a găsit un zid potrivit, iar măsurătorile au arătat că Sulemana are 2, 23 metri, cu puțin mai mic față de cel mai înalt bărbat din lume, Sultan Kosen, din Turcia, în vârstă de 40 de ani și care atinge 2, 51 metri.

ADVERTISEMENT

”Ei bine, cel mai înalt om în viață are 2,51 m”, a declarat persoana care l-a evaluat pe africanul uriaș.

Sulemana încearcă să privească situația cu optimism și nu a părut deranjat de faptul că ar putea deveni în curând cel mai înalt om de pe Glob.

ADVERTISEMENT

”Încă mă înalț. Cine știe, poate într-o zi s-ar putea să ajung și eu la acea înălțime. Dacă nu m-ai văzut de trei luni sau patru și mă vezi apoi, îți dai seama că am crescut, a spus Sulemana Abdul Samed.

Cum poate fi oprită creșterea lui Sulemana Abdul Samed

Deși face eforturi să fie cât mai optimist, Sulemana regretă că nu-și poate îndeplini visul, acela de a deveni șofer. Din cauza problemei sale medicale nu se poate urca la volanul unei mașini.

ADVERTISEMENT

Din fericire, cazul lui Sulemana Abdul Samed poate fi rezolvat. Doctorii au ajuns la concluzia că are nevoie de o operație pe creier, dar bărbatul nu și-o permite, momentan.

Sulemana vrea să strângă bani pentru operație și pentru consultările medicale repetate, care costă aproape 50 de dolari. El speră ca într-o zi să se căsătorească și să aibă copii.

ADVERTISEMENT