Sport

Chris Evert, făcută praf de fanii Mariei Sharapova după ce i-a luat apărarea Simonei Halep în procesul de dopaj: „A fost prinsă cu minciuna! Ți-ai arătat ipocrizia!”

Chris Evert, legendara jucătoare de tenis, a fost luată la țintă după ce a sărit în apărarea Simonei Halep în noile acuzații din procesul de dopaj.
21.05.2023 | 12:01
Chris Evert facuta praf de fanii Mariei Sharapova dupa ce ia luat apararea Simonei Halep in procesul de dopaj A fost prinsa cu minciuna Tiai aratat ipocrizia
Chris Evert a fost făcută praf după ce a sărit în apărarea Simonei Halep. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Chris Evert i-a luat apărarea Simonei Halep, după ce dubla campioană de Grand Slam a fost acuzată de „nereguli” în pașaportul biologic. Atât sportiva din România, cât și antrenorul Patrick Mouratoglou, au avut reacții vehemente în urma comunicatului emis de ITIA.

Chris Evert crede că Simona Halep este nevinovată în procesul de dopaj

Chris Evert, deținătoare a 18 trofee de Grand Slam, crede în nevinovăția Simonei Halep în procesul de dopaj și după noile acuzații aduse de ITIA. Sportiva născută la Constanța a reușit să demonstreze că a fost victima unei contaminări, iar Chris Evert a sărit în apărarea româncei.

ADVERTISEMENT

„Sunt curioasă ce spui despre testul și rezultatele Simonei Halep! Crezi că e posibil să nu fi știut că cineva i-a pus substanțe interzise în mâncare sau băutură? E greu să ne imaginăm că cineva care a muncit enorm atâția ani ar vrea să trișeze”, a fost întrebarea primită de Chris Evert pe rețelele de socializare.

Jucătoarea americană de tenis nu a ezitat să răspundă. „Îmi e foarte greu să cred că Simona ar lua intenționat substanțe interzise!”, a fost răspunsul dat de Chris Evert. Totuși, fanii Mariei Sharapova, depistată pozitiv cu meldonium în 2016, au ieșit la atac.

ADVERTISEMENT

Chirs Evert, făcută praf de fanii Mariei Sharapova după ce i-a luat apărarea lui Halep: „O apărați pe Simona care a fost prinsă cu minciuna”

Chris Evert a avut un discurs dur la adresa Mariei Sharapova în momentul în care rusoaica a fost depistată pozitiv cu meldonium. Fanii fostei jucătoare de tenis din Rusia au luat-o la țintă pe Chris Evert pe care o acuză de ipocrizie, din cauza poziției diferite pe care o are vis-a-vis de cazul de dopaj al Simonei Halep.

„E amuzant că toți erați împotriva Sharapovei atunci când a recunoscut că a greșit! Dar o apărați pe Simona care a fost prinsă cu minciuna în pașaportul biologic. Aplauze! Ți-ai arătat ipocrizia!”, a fost comentariul unui utilizator pe Twitter.

ADVERTISEMENT

„Hai măcar să fim consecvenți, Chrissie. Ai fost mai mult decât fericită să intri la TV și în podcasturi în care o numeau pe Maria (n.r. Sharapova) mincinoasă. Rețineți, meldonium nu a fost niciodată dovedit ca un adevărat PED, chiar și după toți acești ani. Totuși, acest lucru este atât de incredibil pentru tine?”, a fost comentariul unui alt utilizator.

Chris Evert, mesaj de susținere pentru Simona Halep la începutul anului: „Sper că e bine…”

Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial de la finalul lunii august 2022, când a pierdut în primul tur la US Open. După încheierea turneului de la Australian Open 2023, Chris Evert a avut un mesaj de susținere pentru sportiva din România.

ADVERTISEMENT

„Mă gândesc la Simona Halep, sper că e bine… Și sper că totul se va rezolva în curând…”, declara la acea vreme Chris Evert. Legendara jucătoare de tenis a avut un discurs în care a „suspectat-o” pe Maria Sharapova, atunci când rusoaica a fost depistată pozitiv cu meldonium.

„Să arate dosarele de la medicii care au îngrijit-o acum 10 ani. Acest medicament este folosit pentru angină și probleme cardiace severe. Întotdeauna există suspiciuni atunci când auzi de fapt la ce este folosit medicamentul.

Tocmai de aceea, apărarea ei trebuie să arate fișele medicale și dozajul folosit. Dacă totul este curat, atunci aș spune că ar fi suficient să fie suspendată pentru tot restul anului”, spunea Chris Evert.

ADVERTISEMENT