Sport

Cristiano Bergodi nu e primul antrenor al Rapidului care nu-și ia la revedere de la jucători: „Nu am mai putut intra în vestiar!”

Cristiano Bergodi nu este primul antrenor al celor de la Rapid care nu-și ia la revedere de la jucători după ce acesta a fost demis.
30.04.2024 | 16:08
Cristiano Bergodi nu e primul antrenor al Rapidului care nusi ia la revedere de la jucatori Nu am mai putut intra in vestiar
Cristiano Bergodi nu e primul antrenor al Rapidului care nu-și ia la revedere de la jucători: „Nu am mai putut intra în vestiar!”. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi, fostul antrenor al celor de la Rapid care a fost demis chiar înaintea derby-ului cu FCSB, nu este primul tehnician care decide să nu intre în vestiar pentru a-și lua la revedere de la proprii jucători înainte de a părăsi clubul din Giulești.

Mihai Iosif: „Nu am mai putut intra în vestiar!”

Fostul antrenor al Rapidului, Mihai Iosif, a dezvăluit la Suflet de Rapidist, emisiune care este live în fiecare zi de marți de la ora 13:30, pe site-ul FANATIK.RO, că nu a fost în stare să-și ia rămas bun de la jucători când acesta a fost demis de conducerea clubului din Giulești.

ADVERTISEMENT

„Cred că a avut o durere extraordinar de mare, în suflet, și nu s-a simțit în stare. Eu, de exemplu, când echipa era in liga a 4-a și Schumacher a fost demis, a venit și și-a luat la revedere de la cei care eram acolo cu lacrimi în ochi.

M-am dus și eu într-o parte și am avut și eu lacrimi în ochi pentru el. Noi am avut o perioadă foarte frumoasă și am simțit, așa, un fel de sentiment. Și eu când am plecat, același lucru l-am făcut.

ADVERTISEMENT

Nu-am fost în stare să-mi iau rămas bun de la jucători. Nu am putut intra în vestiar! Le-am urat un mesaj, le-am mulțumit pentru toate momentele frumoase și le-am zis că nu a fost nimic personal. M-am reîntâlnit cu ei după și a fost totul ok”, a declarat Mihai Iosif la Suflet de Rapidist.

Mihai Iosif sare în apărarea lui Cristiano Bergodi: „Nu înseamnă că nu respecți clubul”

Fostul tehnician al Rapidului care a îmbrăcat tricoul „alb-vișiniu” la începutul carieri de fotbalist, Mihai Iosif, este de părere că Bergodi nu a greșit cu nimic când a ales să nu intre în vestiar pentru a-și lua rămas bun de la jucători.

ADVERTISEMENT

„În primul rând e o durere, mai ales când stai și pleci de jos cu ei. Aici depinde de fiecare om, nu înseamnă că nu respecți jucătorii sau ceva de genul. Nu e de condamnat Bergodi, a dovedit în 20 de ani ce calități de antrenor are. Nu-mi permit să vorbesc despre calitățile lui, dar a dovedit în primul rând că este OM.

Relația socio-afectivă este foarte importantă în fotbal. Ca antrenor nu are cum să te afecteze că ești om. În momentul când tu intri în vestiar, tu trebuie să dai totul. E clar că vei avea dezamăgiri. Într-un lot sunt 25 de jucători, joacă 11, mai intră 4 și după mai sunt 10 care sunt nemulțumiți.

ADVERTISEMENT

Rolul tău ca antrenor este ca cei 25 să fie un unitar, iar când te duci și te uiți în oglindă să știi că totul a fost drept. Dar când știi că ai făcut totul, restul nu contează. Eu, indiferent de echipă, voi face totul pentru jucător. Cine intră pe teren? Jucătorul începe meciul, rolul tău este să-i dai doar indicații. Când începe meciul, tu trebuie să ai un simț”, a mai declarat Mihai Iosif la Suflet de Rapidist.

Cristiano Bergodi nu e primul antrenor al Rapidului care nu-și ia la revedere de la jucători

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Locurile în care n-ai voie să parchezi niciodată. Riști amenzi mari
Locurile în care n-ai voie să parchezi niciodată. Riști amenzi mari
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori