Life

Christina Ich și Alex Pițurcă, din nou împreună, după despărțire. De ce s-au văzut cei doi

Christina Ich și Alex Pițurcă au fost surprinși din nou împreună, după ce s-au despărțit. De ce s-au văzut cei doi foști parteneri?
24.10.2022 | 15:44
Christina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit luna aceasta. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Christina Ich și Alex Pițurcă au fost văzuți din nou împreună, la scurt timp după anunțul despărțirii. Momentul care i-a reunit.

Christina Ich și Alex Pițurcă, din nou împreună. Cum au fost surprinși

Christina Ich și Alex Pițurcă au fost surprinși ca o adevărată familie în acest weekend. Cei doi au luat parte la o petrecere de ziua de naștere a fiului lor, Noah.

ADVERTISEMENT

În imaginile surprinse pe rețelele de socializare, Christina și Alex pare că vor să nu-i dea de înțeles băiețelului că s-au separat și că în continuare se iubesc.

Christina Ich și Alex Pițurcă au stat chiar și unul lângă altul, iar la un moment dat ambii l-au luat în brațe pe micuțul Noah, care a împlinit trei ani, și l-au pupat.

ADVERTISEMENT

Noah a avut parte de o petrecere grandioasă, la care au venit atât mama și tatăl său, cât și prietenii și mai multe vedete. Decorul a fost unul de vis, așa cum și-ar dori orice copil: multe jucării, baloane, personaje din desene animate și dulciuri.

De ce s-au despărțit Christina Ich și Alex Pițurcă

Christina Ich l-a adus pe lume, pe Noah, în 2019, iar multă lume credea că Piți Jr, așa cum i se mai spune, se va cuminți și se va așeza într-adevăr la casa lui. Însă, dimpotrivă, nici rolul de tată nu l-ar fi potolit.

ADVERTISEMENT

Influencerița a povestit într-un podcast al lui Radu Țibulcă faptul că nu a avut o relație prea fericită cu Alex Pițurcă și că de multe ori a vrut să-și facă bagajul. Însă, a încercat să meargă mai departe de dragul copilului. Totul, până la începutul acestei luni, când a dat toată iubirea la o parte și a pus punct.

”Dacă nu-l aveam pe Noah (n.r. – băiatul celor doi) îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă.

ADVERTISEMENT

Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine.

Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani. Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere. La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere”, a povestit Christina Ich.

ADVERTISEMENT