Life

Christina Ich, revoltată după ce și-a dus fiul la Zoo București: “Horror! Nu am văzut așa ceva”. Ce a scandalizat-o

Cunoscuta influenceriță a împărtășit cu fanii experiența unei vizite la Grădina Zoologică din București, unde a mers cu iubitul ei, Alex Pițurcă, și fiul.
20.12.2021 | 14:11
Christina Ich revoltata dupa ce sia dus fiul la Zoo Bucuresti Horror Nu am vazut asa ceva Ce a scandalizato
Christina Ich, despre condițiile de la Zoo.  Ce a povestit iubita lui Alex Pițurcă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta, supranumită Angelina Jolie de România, s-a arătat dezamăgită de condițiile în care stau animalele. O maimuță este cea care i-a atras atenția în mod special.

Frumoasa brunetă nu s-a putut bucura de vizită și a ieșit mai devreme din incintă, asta pentru că nu a mai putut suporta ceea ce a văzut.

ADVERTISEMENT

Christina Ich susține că una dintre maimuțe era cel mai probabil bolnavă, lucru care a făcut-o să ceară ajutorul celor care o urmăresc și mai ales, organizațiilor.

Christina Ich, despre condițiile de la Zoo.  Ce a povestit iubita lui Alex Pițurcă

„Am ieșit pentru că am văzut o maimuță, săraca… cred că era foarte bolnavă. Cred că avea o tumoară sau ceva.

ADVERTISEMENT

Deci nu au niciun drept să țină animalele în condițiile astea, deci nu vreți să știți. Horror! Ar trebui să faceți ceva, nu să le țineți în halul ăsta.

Eu așa ceva nu am văzut! Sunt groaznice condițiile de la grădina zoologică din București!”, a mărturisit Christina Ich pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cine este Christina Ich, celebra influenceriță

Christina Ich a devenit celebră în urma colaborării cu BRomania în filmulețele umoristice. Bruneta și-a început activitatea în mediul online și a reușit să-i impresioneze pe italieni.

Frumoasa brunetă a fost selectată pentru emisiunea „Ballando con le stele”, formatul show-ului fiind asemănător cu al show-ului „Dansez pentru tine”.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta a primit titlul de cel mai bun influencer din România, în anul 2020. Pe plan personal o duce foarte bine având o familie frumoasă.

Se iubește cu Alex Pițurcă, alături de care are un băiat. În trecut, Christina Ich a avut o relație cu sportivul Luca Dabah. Relația amoroasă s-a încheiat în anul 2017.

„Indiferent de ceea ce s-a întâmplat între noi și chiar dacă nu mai suntem împreună vreau să știe toată lumea că te iubesc.

Te-am iubit și te voi iubi mereu…. și nu există explicație. Da, am greșit și îmi asum…”, spunea vedeta după despărțire, potrivit kfetele.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: