Sport

Christophe Galtier, aproape să fie dat afară de PSG! Ce super antrenor e favorit să vină să-i pregătească pe Messi, Neymar și Mbappe

Christophe Galtier (56 de ani), antrenorul lui Paris Saint-Germain, a primit un ultimatum din partea conducerii clubului. Cine ar putea fi noul antrenor al francezilor.
16.02.2023 | 11:50
Christophe Galtier aproape sa fie dat afara de PSG Ce super antrenor e favorit sa vina sai pregateasca pe Messi Neymar si Mbappe
Christophe a semnat cu PSG pe 5 iulie 2022. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

PSG a pierdut pe teren propriu cu 1-0 împotriva lui Bayern Munchen în optimile de finală ale UEFA Champions League, deși Mbappe reușise să egaleze în minutul 82. Reușita a fost însă anulată pentru ofsaid.

Christophe Galtier, pe făraș la PSG după înfrângerea cu Bayern Munchen

Paris Saint-Germain a dezamăgit în meciul tur cu Bayern Munchen, iar o eliminare din UEFA Champions League i-ar putea fi fatală antrenorului Christophe Galtier.

ADVERTISEMENT

Conducerea lui PSG este nemulțumită de faptul că parizienii au ajuns la trei înfrângeri consecutive, însă cel mai deranjant pentru șeici este jocul slab, lipsit de substanță.

Astfel, Galtier are sabia deasupra capului la meciurile cu Lille și Olympique Marseille, iar dacă va pierde orice dintre aceste meciuri va fi demis, anunță jurnaliștii francezi.

ADVERTISEMENT

Cine e favorit să preia PSG dacă Galtier va fi dat afară de la echipă

Conducerea lui PSG s-a gândit deja la o variantă de înlocuire a lui Christophe Galtier în cazul în care acesta va fi în cele din urmă demis. Conform site-ului 90min.com, Zinedine Zidane ar putea fi noul antrenor de pe Parc des Princes.

Fostul mare fotbalist a fost propus și ca selecționer al Franței și al Braziliei, iar acum este dorit de emirul Al-Thani la PSG. Zinedine Zidane este liber de contract după ce s-a despărțit de Real Madrid în vara lui 2021.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi ar putea pleca și el de la PSG

Și veștile proaste continuă pentru conducerea clubului și pentru suporterii lui PSG: Lionel Messi are șanse mari să nu își mai prelungească înțelegerea scandentă în această vară, deși este dorit de șeicul Nasser Al-Khelaifi. Ba, mai mult, Neymar Jr. nu știe nici el dacă va rămâne la PSG, fiind dorit de Chelsea.

Presa din Franța anunță că trativele dintre tatăl starului argentinian și conducerea clubului nu au avansat deloc, iar Lionel Messi ar putea ajunge la echipa lui David Beckham, Inter Miami:

ADVERTISEMENT

„O altă întâlnire va fi programată în zilele următoare, în altă parte decât Paris. Conform apropiaților tatălui campionului mondial, ușile, care păreau în timpul Cupei Mondiale deschise larg către prelungirea înțelegerii, se închid încet, încet”, au scris cei de la L’Equipe.

ADVERTISEMENT