Sport

L’Equipe, anunț sumbru pentru fanii lui PSG: Messi nu își va prelungi contractul! Cu ce echipă s-ar fi înțeles argentinianul

Tratativele dintre tatăl lui Leo Messi și conducerea lui PSG nu au avut finalitate, iar L'Equipe susține că Inter Miami este principala favorită pentru semnătura argentinianului.
15.02.2023 | 23:45
LEquipe anunt sumbru pentru fanii lui PSG Messi nu isi va prelungi contractul Cu ce echipa sar fi inteles argentinianul
Presa franceză speculează că acesta ar putea să fie ultimul sezon al lui Leo Messi la PSG. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Leo Messi mai are contract până la finele acestui sezon, iar PSG a început tratativele pentru prelungirea acestuia încă de la finalul Cupei Mondiale. Numai că părțile n-au ajuns încă la un numitor comun.

Jurnaliștii de la L’Equipe sunt pesimiști după întâlnirea dintre tatăl lui Messi și conducerea lui PSG. ”Ușile se-nchid încet, încet”

Aflată în criză din punctul de vedere al rezultatelor, PSG are bătăi de cap și în ceea ce privește viitorul. Și vorbim despre jucători exponențiali ai echipei din capitala Franței.

ADVERTISEMENT

Viitorul lui Neymar la această echipă este incert. Însă în cazul său conducerea echipei pare să fie dispusă să ia în serios tratativele cu Chelsea, care și l-ar dori pe brazilian.

Nu același lucru se poate spune însă în cazul lui Messi. Nasser Al-Khelaïfi dorește să-l păstreze și i-a transmis acest lucru și jucătorului încă din Qatar. Iar Luis Campos, directorul sportiv al clubului, confirma cu numai câteva zile în urmă că acordul cu argentinianul este o prioritate pentru club.

ADVERTISEMENT

Ei bine, astăzi, așa cum se stabilise deja de vreme bună, tatăl lui Lionel, Jorge Messi, s-a întîlnit cu conducerea clubului. Pe masă fiind propunerile clubului, atât în ceea ce privește durata contractului, cât și beneficiile salariale și alte bonusuri sau clauze.

Celebrul jurnalist Fabrizio Romano a confirmat întâlnirea, dar și subiectele de discuție. Și a precizat că urmează alte discuții în zilele și săptămânile care urmează.

ADVERTISEMENT

În replică, pentru cei de la L’Equipe, faptul că un anunț oficial întârzie, nu este un semn prea bun. ”O altă întâlnire va fi programată în zilele următoare, în altă parte decât Paris.

Conform apropiaților tatălui campionului mondial, ușile, care păreau în timpul Cupei Mondiale deschise larg către prelungirea înțelegerii, se închid încet, încet”, a menționat publicația amintită.

ADVERTISEMENT

Mai mult, ei susțin că Messi ezită să semneze pentru a explora și alte variante. Și că jucătorul pare tot mai interesat de propunerea făcută de David Beckham pentru a merge la Inter Miami. Să iasă fum fără foc?


  • Cota NETBET pentru PSG: 2.31 este cota pentru „Messi marchează” la meciul PSG – Lille.

ADVERTISEMENT