News

Cine a apărut la ştirile Pro TV de luni, în locul Andreei Esca

13.07.2020 | 19:15
Cine a aparut la stirile Pro TV de luni in locul Andreei Esca
Andreea Esca, ănlocuită la pupitrul ştirilor Pro TV
ADVERTISEMENT

Andreea Esca nu şi-a făcut apariţia la ştirile Pro TV de la ora 19.00, de luni, 13 iulie, lucru care alimentează zvonurile conform cărora vedeta ar fi luat coronavirus.

În locul Andreei Esca, la pupitrul ştirilor a stat Oana Andoni. Până în acest moment, Pro TV nu a venit să infirme sau să confirme speculaţiile, însă a emis un comunicat la finalul săptămânii trecute, anunţând că mai mulţi angajaţi au fost confirmaţi cu COVID19.

ADVERTISEMENT

Nici Esca nu a dat până acum detalii cu privire la aceste speculaţii, iar pe contul ei de Instagram, vedeta a postat o imagine înfățișând o față zâmbitoare și o ceașcă de cafea, fără a face alte comentarii.

Are Andreea Esca coronavirus? Ce spune CTP

Cristian Tudor Popescua vorbit azi despre informaţiile conform cărora Andreea Esca ar avea coronavirus şi a spus că vedeta ar trebui să vină cu un comunicat care să lămurească aceste zvonuri. Jurnalistul a mai susţinut şi că dacă se confirmă că aceasta este bolnavă, ar fi o lecţie pentru cei care neagă existenţa Covid 19.

ADVERTISEMENT

“Dacă se confirmă că este bolnavă Andreea Esca, ea fiind un simbol, dacă se confirmă că este infectată, poate că asta este o lecție. Poate că tot răul spre bine, din punctul de vedere al lămuririi acelor inși, aproape 1.000, aflați în Piața Victoriei, care spuneau că virusul nu există.

Nu aș întreba-o nimic pe Andreea Esca, dar i-aș sugera să dea un scurt comunicat. Este totuși una dintre cele mai cunoscute si importante persoane din această țară, din media românească. Să dea un scurt comunicat, strict tehnic, în legătură cu starea ei actuală, fiind vorba despre un subiect de interes public. Și i-aș ura din toată inima și cu tot dragul sănătate”, a afirmat jurnalistul, la Libertatea Live.

ADVERTISEMENT