Life

Cine a câștigat Chefi la Cuțite 2023. Antena 1 a anunțat numele câștigătorului. Ce s-a întâmplat în finală – Update

Cine a câștigat Chefi la Cuțite 2023. După o luptă strânsă, un singur om a plecat acasă cu premiul cel mare al sezonului 11.
20.06.2023 | 23:52
Cine a castigat Chefi la Cutite 2023 Antena 1 a anuntat numele castigatorului Ce sa intamplat in finala  Update
Cine a câștigat Chefi la Cuțite 2023. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
20-06-2023
20:52

Nina Hariton îi aduce lui Sorin Bontea încă o victorie la Chefi la Cuțite

Finala sezonului 11 de Chefi la Cuțite a fost câștigată de Nina Hariton, care i-a avut în echipă pe Constantin Onuț, George Popescu, Luna Morgaciova, Matthew Ehsanmehr și Daniel Dragomir. Finala a fost una strânsă, cei 3 finaliști având mari probleme la desert. De altfel, jurații nu s-au arătat încântați de cele trei deserturi care le-au fost servite.

Cu această victorie a Ninei, Sorin Bontea ajunge la șase finale de Chefi la Cuțite câștigate.

Cine a câștigat Chefi la Cuțite 2023? Sezonul 11 al show-ului culinar a fost unul încărcat cu povești, dar și cu emoții. Iată că în final, un singur concurent a reușit să impresioneze și să plece acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Cine a câștigat Chefi la Cuțite 2023

Nina Hariton a câștigat Chefi la Cuțite 2023. Marea finală a sezonului 11 s-a dat între trei concurenți. Este vorba despre Laurențiu Neamțu, Pablo, adică Dumitru Paul Tudosescu și Nina Hariton.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat faptul că a fost pentru prima oară în istoria emisiunii când marea finală Chefi la Cuțite s-a dat cu trei cuțite de aur. Deși fiecare concurent în parte a reușit să uimească cu numeroase preparate deosebite, iată că norocul a fost de partea Ninei Hariton

A câștigat Chefi la Cuțite 2023 și l-a făcut mândru pe Sorin Bontea. De asemenea, tânăra a reușit să se facă remarcată și după ce a fost prima femeie care a obținut trei cuțite de aur. Mulți se așteptau deci, ce aceasta să ajungă direct în finală.

ADVERTISEMENT

Inclusiv Sorin Bontea a rămas uimit încă din prima clipă de talentele culinare ale acesteia. Nina Hariton a fost pasionată de bucutărie încă din perioada copilăriei. Chiar și așa, aceasta a ales un cu totul alt drum, dar nu și-a uitat visul.

Sorin Bontea s-a temut că o va pierde pe Nina Hariton

Câștigătoarea Chefi la Cuțite 2023 lucrează ca agent imobiliar în Paris de opt ani de zile și este originară din Republica Moldova. Deși gătitul era doar un obicei pentru familie, iată că Nina Hariton a decis că a venit momentul să împărtășească și cu alții pasiunea lor.

ADVERTISEMENT

Norocoasa care a câștigat Chefi la Cuțite a venit la preselecții cu un piept de găină de fermă cu piure brocolli. A fost suficient pentru a-i impresiona pe cei trei jurați pentru a-și asigura locul în competiție.  

”Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim”, povestea la acel moment Nina Hariton.

ADVERTISEMENT

De-a lungul sezonului 11 Chefi la Cuțite însă, au existat și răsturnări de situație. La un moment dat, unul dintre preparatele ei nu a fost prea apreciat. La acel moment, Sorin Bontea se temea ca nu cumva să își piardă concurenta.

Ulterior însă, aceasta a reușit să se salveze la proba eliminatorie. Sorin Bontea răsufla atunci ușurat, iar la fel și ea. Și în final se pare că norocul i-a surâs, având în vedere că a câștigat Chefi la Cuțite 2023.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece...
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece bărbați, în medie, opt eșuează”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat...
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat din Sibiu. Mărturia vecinului care le-a bătut la uşă cu câteva ore înainte
Vedeta căreia Ion Ţiriac i-a luat un inel cu diamante! Ce a putut...
Vedeta căreia Ion Ţiriac i-a luat un inel cu diamante! Ce a putut spune miliardarul a lăsat mască o altă femeie celebră
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PENSIONARI
Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PENSIONARI
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
„Te cunosc de undeva”. Cine sunt finaliștii sezonului 20
„Te cunosc de undeva”. Cine sunt finaliștii sezonului 20
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut...
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut acești în trecut. El critică și emisiunea MasterChef. ''Este un concurs pentru bucătari amatori''
O tânără de 21 de ani a fost ucisă de iubitul ei, la...
O tânără de 21 de ani a fost ucisă de iubitul ei, la Sibiu. Bărbatul a fost prins la Păltiniș
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce...
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1