Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine a cerut control anti-doping la FC Voluntari – FCSB 1-2. „Noi, cei de la Voluntari, nu am făcut-o! Ca să nu mai apară speculații”. Video exclusiv

Bogdan Bălănescu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre controlul anti-doping la partida cu FCSB, dar și despre intrarea lui Malcom Edjouma asupra lui Igor Armaș.
13.02.2023 | 15:56
Cine a cerut control antidoping la FC Voluntari  FCSB 12 Noi cei de la Voluntari nu am facuto Ca sa nu mai apara speculatii Video exclusiv
Cine a cerut control anti-doping la FC Voluntari - FCSB 1-2. „Noi, cei de la Voluntari, nu am făcut-o! Ca să nu mai apară speculații”
ADVERTISEMENT

Duelul FC Voluntari – FCSB a fost precedat de suspiciunile plecate dinspre tabăra gazdelor cu privire la integritatea fotbaliștilor vicecampioanei care impresionaseră, din punct de vedere fizic, pe un teren dificil, la Cluj, în runda precedentă. S-a vorbit intens despre un control anti-doping. Iar acesta a fost efectuat la finalul partidei de duminică seara.

Bogdan Bălănescu, poziție oficială după controlul anti-doping efectuat la finele partidei FC Voluntari – FCSB

Însă, în cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, directorul general al lui FC Voluntari, Bogdan Bălănescu, a susținut că nu a fost vorba despre o solicitare venită din partea grupării ilfovene.

ADVERTISEMENT

”Vreau să fac o precizare, pentru că meciul a trecut. FC Voluntari nu a cerut control antidoping. A fost control, dar nu cerut de FC Voluntari. Că tot am văzut speculații, dar nu am vrut să comentez înaintea jocului, pentru că, v-am spus și atunci, sunt chestiuni confidențiale.

Sunt cele două variante: să fie cerut, sau să fie control inopinat. Așadar, ANAD-ul probabil (n.r. a decis efectuarea controlului). FC Voluntari nu a făcut niciun demers pentru un control anti-doping. Că tot am văzut speculații, că am vrut să agităm apele. N-a fost nimic de genul acesta, a spus Bogdan Bălănescu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Directorul general al ilfovenilor, discurs dur după intrarea lui Edjouma asupra lui Armaș: ”Dacă se întâmplă aşa ceva pe stradă, eşti arestat pentru vătămare corporală”

Bogdan Bălănescu a comentat în termeni duri și lipsa unei sancțiuni împotriva lui Malcom Edjouma după atacul dur asupra lui Igor Armaș. dar și starea de sănătate a jucătorului lui FC Voluntari.

VEZI VIDEO MAI JOS

“De azi noapte nu am mai vorbit cu Igor, dar aţi văzut şi dumneavoastră urmele lăsate de Edjouma. Nu se simţea foarte bine aseară, avea dureri. Nu numai în zona feţei, ci şi a abdomenului. Asta este. Va face un control, cred că după-amiază este programat şi o să vedem rezultatele.

ADVERTISEMENT

Eu nu pot să spun că Radu Petrescu este cel mai slab arbitru. Aseară a fost o greşeală care sper că nu se va mai întâmpla pe terenurile de fotbal.

Vă daţi seama, dacă se întâmplă aşa ceva pe stradă, eşti arestat pentru vătămare corporală. Sunt convins că nici Edjouma nu a avut intenţia să îl lovească, dar asta nu scuză atacul şi urmările, care puteau fi mult mai grave.

ADVERTISEMENT

”Eu am văzut cartonaș roșu din tribună, de la 80 de metri de fază”

Nu am pierdut jocul din cauza acestei greşeli de arbitraj. Dar a fost o greşeală de arbitraj flagrantă. Dacă mă întrebaţi, şi VAR a considerat că decizia lui Radu Petrescu este corectă.

Nu cred că este vorba de a vedea şi a nu vedea. Este vorba de interpretare. O interpretare greşită a acestui atac pe care nu ştiu… l-au considerat de cartonaş galben. Altă explicaţie nu văd. Nu cred că se pune problema de altceva. Eu am văzut cartonaş roşu din tribună, de la 80 de metri de fază.

Problema este alta. Dacă Edjouma vedea cartonaşul roşu, lua de la trei etape în sus suspendare. Toţi suntem supăraţi, în primul rând de rezultat. Normal că suntem supăraţi de ce i s-a întâmplat lui Igor.

Dar poate mai atenua din supărare Vadim Raţă, dacă ar fi înscris în ultimul minut la acea centrare a lui George Merloi”, a concluzionat Bogdan Bălănescu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO și pagina de Facebook FANATIK  la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați contul FANATIK de Twitch.

ADVERTISEMENT