Sport

Control doping la finalul meciului FC Voluntari – FCSB 1-2. Doi titulari ai roș-albaștrilor au fost testați

La finalul meciului FC Voluntari - FCSB 1-2 a avut loc un control doping. Doi dintre jucătorii roș-albaștrilor au fost testați.
13.02.2023 | 00:00
Control doping la finalul meciului FC Voluntari  FCSB 12 Doi titulari ai rosalbastrilor au fost testati
Control doping la meciul FC Voluntari - FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

FCSB a obținut victoria în meciul cu FC Voluntari, scor 2-1, iar finalul meciului a fost plin de evenimente, care au continuat și după fluierul de final al lui Radu Petrescu. Zvonurile apărute în ultima vreme s-au materializat, iar la finalul meciului a avut loc un control doping.

Control doping la finalul meciului FC Voluntari – FCSB 1-2. Deian Sorescu și Malcom Edjouma au fost testați

FCSB și-a asigurat un avantaj liniștitor după golurile lui Edjouma, însă până în finalul partidei când reușita spectaculoasă a lui Marcelo Lopes a reaprins partida. În cele din urmă, echipa antrenată de Mihai Pintilii a obținut a doua victorie consecutivă și s-a apropiat la cinci puncte de lider.

ADVERTISEMENT

Bogdan Bălănescu, directorul general al ilfovenilor, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, despre zvonurile unui control doping inițiat de FC Voluntari, care în cele din urmă a avut loc.

Mai exact, cele două formații au luat la cunoștință la vestiare că va fi demarat un control doping. Din tabăra roș-albaștrilor, Deian Sorescu, înlocuit în minutul 54 al partidei cu Voluntari și Malcom Edjouma, marcatorul „dublei” contra ilfovenilor, au fost jucătorii testați, anunță gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Vadim Rață și Ulrich Meleke au fost testați de la FC Voluntari

Din tabăra gazdelor, Vadim Rață, titular în echipa antrenată de Liviu Ciobotariu și Ulrich Meleke, schimbat în minutul 80, au fost testați. Înaintea partidei, Mihai Stoica a vorbit despre controlul doping, mărturisind că jucătorii lui Pintilii au o formă fizică excepțională pentru că se pregătesc bine la antrenament.

„Nu știm deocamdată nimic. Eu am spus că există șanse ca acest control să nu fie la partida aceasta, ci să se lanseze zvonul ăsta prin presă pentru că unii se gândesc că așa nu vor mai lua jucătorii noștri ceea ce presupun ei că iau pentru că aleargă mult.

ADVERTISEMENT

Jucătorii aleargă mult pentru că se antrenează bine”, a declarat Mihai Stoica, înaintea partidei de pe stadionul „Anghel Iordănescu”. Malcom Edjouma este cel mai în formă jucător al celor de la FCSB. Mijlocașul francez are trei goluri în ultimele două partide și a apropiat-o pe FCSB de locul 1 în SuperLiga. De cealaltă parte, Deian Sorescu a atins o viteză impresionantă în victoria vicecampioanei cu CFR Cluj, scor 1-0, 34,35 kilometri pe oră.

FCSB a profitat de pașii greșiți făcuți de rivalele la titlu

FCSB este singura echipă din primele patru din clasament care a reușit să câștige în etapa 25 din SuperLiga. Rapid a fost prima din această listă care a călcat strâmb. Echipa antrenată de Adrian Mutu a pierdut pentru prima oară în acest sezon pe teren propriu în SuperLiga, scor 1-2 cu FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

După derby-ul cu FCSB, CFR Cluj a cedat și cu Universitatea Craiova, scor 2-0 și a ratat șansa să treacă pe primul loc, deoarece liderul Farul a remizat alb cu FC Argeș și nu a reușit să își consolideze poziția în fruntea ierarhiei.

Pentru FCSB urmează derby-ul cu Universitatea Craiova de pe Arena Națională, duminică, 19 februarie, ora 22:00. Echipa lui Gigi Becali se află pe locul trei în clasament cu 47 de puncte în 25 de meciuri, în timp ce oltenii ocupă poziția a 5-a cu 44 de puncte după 25 de runde.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,90 este cota pentru „ambele echipe marchează: da” la meciul FCSB – Universitatea Craiova. 

ADVERTISEMENT