Life

Cine a destrămat trupa Valahia. Mihai Trăistariu dă cărțile pe față: „Eram copil, m-a luat valul”

02.07.2020 | 17:48
Cine a destramat trupa Valahia Mihai Traistariu da cartile pe fata Eram copil ma luat valul
ADVERTISEMENT

În anii 1998- 2004, Valahia era una dintre cele mai apreciate trupe dance, de la acea vreme. Nelipsită de la evenimente sau emisiuni de televiziune, formația se bucura de un real succes.

După șase ani, însă, cei trei membrii, Costi Ioniță, Mihai Trăistariu și Dorin Topală, au decis să meargă mai departe pe drumuri separate. Costi Ioniță și Mihai Trăistariu au rămas tot în muzică.

ADVERTISEMENT

Mulți s-au întrebat atunci de ce s-a destrămat trupa, însă niciun răspuns nu era o certitudine. Acum, la mai bine de 18 ani distanță, Mihai Trăistariu dă cărțile pe față.

Cine se face vinovat pentru destrămarea trupei Valahia. Ce spune Trăistariu

Valahia a activat în perioada 1998 – 2004. Printre videoclipurile intens difuzate ale acestei formații se numără: “Banii și fetele”, “La mare, la soare”, “Banana”, “Why”, “Singur”, “Scufița”, sau “Mama”.

ADVERTISEMENT

În mai 1999, apare primul album al trupei “Valahia”, care s-a numit exact așa Valahia, iar în luna noiembrie a aceluiași an, Costi Ioniță părăsește formația și se dedică carierei solo.

Mihai Trăistariu îl acuză pe Costi Ioniță pentru destrămarea trupei Valahia. ”Aveam 19 ani și eram copil, trăiam succesul. M-a luat puțin valul și am avut senzația că nu o să mai am probleme cu banii.

ADVERTISEMENT

După patru ani am spart trupa, că nu ne-am mai înțeles cu Costi Ioniță. A fost o ceartă”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Antena Stars.

Imediat după, Mihai Trăistariu și-a căutat singur drumul în viață și a mers pe aceeași carieră muzicală pe care a început-o alături de Valahia.

ADVERTISEMENT

În 2006 a participat la Eurovision, la Atena, în Grecia, cu melodia Tornero, reușind să strângă 172 de puncte și să se claseze pe locul 4 în clasament. Melodia a fost un adevărat succes, devenind în scurt timp un hit în mai multe țări din Europa.

 

ADVERTISEMENT