Life

Cine a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Surpriză mare în echipa lui Florin Dumitrescu

Emisiunea culinară „Chefi la cuțite” le-a adus concurenților de la Antena 1 o nouă provocare, dar și o eliminare neașteptată în echipa lui Florin Dumitrescu.
24.05.2021 | 08:27
Cine a fost eliminat de la Chefi la cutite Surpriza mare in echipa lui Florin Dumitrescu
Cine a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Surpriză mare în echipa lui Florin Dumitrescu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cele trei echipe au avut o probă dificilă, asta pentru că au fost nevoiți să gătească un preparat special numai din șase ingrediente. Ei au avut la dispoziție numai sare, apă, piper și ulei, dar și foarte multă imaginație și inspirație.

Din păcate, concurenții de la „Chefi la cuțite” au fost încurcați în timpul acestui battle de o amuletă. Cătălin Scărlătescu a făcut în așa fel încât cei din echipa lui Florin Dumitrescu să nu poată vorbi în timpul probei culinare.

ADVERTISEMENT

Chefi la cuțite, o nouă plecare. Este vorba de o concurentă din echipa albastră

„Ai puterea să reduci la tăcere membrii unei echipe pe tot parcursul probei. Acea echipă va avea voie să comunice doar prin semne sau orice formă de comunicare care nu implică sunet”, a fost conținutul amuletei folosite de Cătălin Scărlătescu.

Amuleta le-a dat ceva bătăi de cap participanților din echipa albastră, cea a lui Florin Dumitrescu, dar cu toate acestea au reușit să se înțeleagă. Ei au venit pregătiți cu carnețele și pixuri pentru a putea comunica în timpul probei.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea a ales pentru echipa sa doradă, spanac, cartof, unt, icre de somon și morcov pentru preparatul gătit numai din 6 ingrediente.

Florin Dumitrescu și echipa albastră au selectat din bucătărie bacon, pui, ciuperci, unt, mălai și smântână, în timp ce Cătălin Scărlătescu a optat pentru un tartar pentru care a folosit ton, avocado, ceapă verde, usturoi, soia și lămâie verde.

ADVERTISEMENT

Competiția nu este una ușoară, dovadă că nervii sunt întinși la maxim și există mereu certuri și discuții între concurenți, lucru văzut din nefericire, în verdict. Cei care au jurizat au fost stiliști de câini, care au apreciat enorm farfuria lui Sorin Bontea.

Mirela Negoiță, eliminată de la Chefi la cuțite. A fost în echipa lui Florin Dumitrescu

În felul acesta celelalte două echipe au intrat la duel, după ce prezentatoarea de la Antena 1 le-a spus în ce va consta proba. Cei 12 bucătari au trebuit să aibă în farfurie un fruct sau o legumă vedetă.

ADVERTISEMENT

„Dragilor, proba individuală e ca un duș rece, dar dacă e vară, ce poate atunci să fie mai plăcut? Numai că afară nu e vară, dar noi putem să ne imaginăm. Când ești talentat și inspirat și sigur pe tine, în jurul tău se face vară, chiar și în proba individuală.

În testul de astăzi, fiecare o să aveți pe mână o vedetă a farfuriei voastre, fie legumă, fie fruct”, le-a spus Irina Fodor concurenților de la Chefi la cuțite.

Cea care a obținut cel mai mic punctaj a fost Mirela Negoiță, care a gătit un cheesecake. Desertul nu i-a dat pe spate pe jurații de la Antena 1, chiar dacă femeia avea foarte multă experiență în bucătărie.

ADVERTISEMENT