Life

Cine a fost prima dragoste a faimoasei Andreea Esca. El a fost „alesul” la acea vreme pentru vedeta Pro Tv: „M-a iubit ani la rând”

De el s-a îndrăgostit Andreea Esca în tinerețe. Vedeta Știrilor Pro TV a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața ei personală.
22.08.2023 | 23:01
Cine a fost prima dragoste a faimoasei Andreea Esca El a fost alesul la acea vreme pentru vedeta Pro Tv Ma iubit ani la rand
De cine s-a îndrăgostit Andreea Esca în tinerețe. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața sa amoroasă. Vedeta de la Pro TV a vorbit despre prima sa dragoste. Cine a fost băiatul care i-a furat inima pentru prima dată și cum s-a desfășurat povestea lor de iubire.

Cine a fost primul bărbat care a cucerit-o pe Andreea Esca

În cartea sa, Andreea Esca a lăsat discreția care o caracterizează deoparte și a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața sa personală. Știrista de la Pro TV a mărturisit care a fost prima sa dragoste și i-a lăsat e cititori să o cunoască mai bine.

ADVERTISEMENT

Inițial, vedeta a fost atrasă de un alt băiat, însă acesta a condiționat-o și i-a spus că nu pot rămâne prieteni dacă nu întrețin relații intime. Încă de pe atunci, Andreea Esca știa să se impună și să se facă respectată.

A ales să pună punct oricărei legături și a așteptat până a știut că și-a găsit alesul. „Cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual.

ADVERTISEMENT

Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic și nu am regretat niciodată decizia”, a povestit Andreea Esca în cartea ei, Ce am făcut când am tăcut.

Știrista de la Pro TV este căsătorită cu Alexandre Eram de 23 de ani

Andreea Esca este căsătorită cu Alexandre Eram încă din anul 2000. Și-au jurat dragoste eternă și au împreună doi copii, pe Aris Melkior și Alexia Eram, care au participat anul acesta la America Express.

ADVERTISEMENT

Alexandre Eram, care este de origine franceză și are mai multe afaceri în România, a cunoscut-o pe știrista de la Pro TV atunci când venea în România la firma unui prieten de-al tatălui său. Andreea Esca s-a îndrăgostit pe loc și a încercat să îl cucerească.

„L-am văzut așa de frumos, și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentația noastră la Pro Tv pe vremea aceea.

ADVERTISEMENT

Și mi-a zis: ‘știu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ți-l prezint? Îl cheamă Alexandru’. ‘Da, îi zic’. L-a chemat și am început să vorbim. (…)

Într-o zi, era și cu fata aia cu care era el atunci… Era superbă. I-am zis ‘Bună’ și am plecat. La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis că nu poate, a povestit Andreea Esca în trecut.

ADVERTISEMENT
Tags: