Sport

Cine câștigă duelul dintre Gigi Becali și Bergodi? Răspuns surpriză al lui Angelescu

Cel mai tare meci din această etapă de campionat este cel dintre FCSB și Rapid.
05.11.2023 | 09:30
Cine castiga duelul dintre Gigi Becali si Bergodi Raspuns surpriza al lui Angelescu
Victor Angelescu, atac la Gigi Becali. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește de duelul cu Rapid, din etapă de SuperLiga. Cele două echipe promit spectacol, într-un meci ce are șanse să se joace în fața unei Arene Naționale pline.

Angelescu, înainte de duelul cu FCSB

Victor Angelescu a prefațat partida cu FCSB, spunând că nu crede că Becali ar trebui numit antrenor la echipă doar pentru că face schimbări.

ADVERTISEMENT

El spune că Elias Charalambous și Mihai Pintilii sunt foarte buni și au toate meritele pentru forma de la FCSB. În același timp, el spune că vrea victoria în acest meci.

Legat de patronii care intervin la echipă, el spune că nu doar Becali face asta, fiind mulți patroni care intervin peste antrenorii lor la echipe.

ADVERTISEMENT

Ne pare rău, mai ales pentru meciul cu FCSB că nu vom avea jucătorii accidentați, care erau în formă.

De FCSB nu știu ce să vă zic, un derby important, două echipe în formă, chiar dacă ne lipsesc câțiva jucători, avem un lot numeros și ceilalți trebuie să îi suplinească și să obțină un rezultat bun.

ADVERTISEMENT

Va fi un derby frumos. Nu vreau să comentez, faptul că Becali alege primul 11 nu înseamnă că este antrenor, are niște antrenori acolo care antrenează.

E doar o parte a antrenoratului, pe care dânsul și-a asumat-o, dar nu e normal față de Mihai Pintilii și Elias Charalambous să spunem că antrenor e Gigi Becali. Intervine mai mult decât alți patroni la echipă, dar din punctul meu de vedere FCSB are antrenor.

ADVERTISEMENT

Normal că mergem pe mâna lui Bergodi, dar repet, FCSB este o echipă în formă, sunt pe locul 1. Nu cred că Becali e singurul, dacă citesc ziarele văd că mai mult de 8 din 16 din SuperLiga se implică.

Față de antrenorii echipei FCSB, nu știu dacă e normal, sunt antrenori foarte buni și va fi un meci greu.

În orice derby vrei să câștigi, va fi un meci greu, dar mergem să câștigă, și FCSB, când merge în deplasare sau cu noi vrea să câștige”, a spus Angelescu, la FANATIK SUPERLIGA.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

Victor Angelescu, atac la Gigi Becali

ADVERTISEMENT