News

Cine e Adrian Lele, tânărul care s-a aruncat de la etajul 25. Visa să ajungă un pictor cunoscut

S-au aflat mai multe detalii referitoare la identitatea bărbatului care a căzut de la etajul 25 al unui bloc din București.
06.01.2023 | 07:14
Cine e Adrian Lele tanarul care sa aruncat de la etajul 25 Visa sa ajunga un pictor cunoscut
Bărbatul care a murit la București era pictor. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fără să fie eliminat scenariul prin care bărbatul a căzut, pur și simplu, de la balcon, Poliția crede că tânărul Adrian Lele s-ar fi sinucis, pentru că suferea de depresie.

Cine e Adrian Lele, tânărul care s-a sinucis la București

Tânărul în vârstă de 25 de ani ar fi sărit de la etajul 25 al unui bloc turn din București, nu înainte de a lua masa la un restaurant. RTV menționează că Adrian Lele suferea de depresie de mai multă vreme.

ADVERTISEMENT

Adrian se mutase la București în urmă cu un an de zile, dorind să ajungă un pictor cunoscut. De altfel, contul său de Facebook e plin de imagini din diverse tablouri realizate de el, una dintre operele de artă fiind publicată cu mențiunea că a lucrat la ea ”100 de ore”.

Tânărul a studiat economie, însă a preferat să se axeze pe artă, marea lui iubire. Din păcate, așa cum familia a explicat, tânărul suferea de depresie, depresie care l-ar fi determinat să se arunce de la etajul 25 al blocului din Capitală, unde luase înainte masa la un restaurant.

ADVERTISEMENT

”În cursul acestei seri, 4 ianuarie 2023, în jurul orei 22.20, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de la terasa unui imobil, din Sectorul 1.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, transmitea Poliția Capitalei.

Înainte să moară cu câteva ore, Adrian postase pe Facebook un mesaj prin care îl critica dur pe Elon Musk. Mesajul nu lăsa să se înțeleagă că are de când să se sinucidă.

ADVERTISEMENT

”This guy is a joke. Basically, ptr persoanele care nu au înțeles ce a vrut să spună e că toate mișcările sociale de justiție și persoanele care sunt multiplu oprimate de chiar sistemele pe care el le susține, și întregi identități si comunități care sunt șterse de pe fața pământului îi spun lui Elon că e spălat pe creier de către sistemul capitalism și colonial… iar el chestioneaza toate aceste realități și trăiri, spunând că nu e el cel spălat pe creier, ci comunitățile oprimate sistemic.

Elon e o persoană absolut mizerabilă si avem dovada că cei mai mulți miliardari nu sunt smart deloc, doar li se aplică etichete pe bază de erori de logică, pe lângă asta nu au deloc empatie și un simț al realității, toți elitiștii sunt dușmani de clasă și contribuie enorm la perpetuarea oprimării sistemice”, arată ultimul mesaj postat de Adrian pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: