Life

Ce s-a ales de Petrică Hârțescu de la Românii au talent? Pictorul a impresionat o țară întreagă cu povestea sa

Petrică Hârțescu a reușit să impresioneze o țară întreagă cu povestea sa atunci când a apărut la emisiunea ”Românii au talent” de la Pro Tv.
20.10.2022 | 14:09
Ce sa ales de Petrica Hartescu de la Romanii au talent Pictorul a impresionat o tara intreaga cu povestea sa
Petrică Hârțescu, pictorul de la Românii au talent care a impresionat o țară întreagă. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Petrică Hârțescu are 37 de ani, iar în 2013 a participat la emisiunea ”Românii au talent”. În urmă cu 14 ani, viața bărbatului s-a schimbat complet.

Din ce a ajuns să facă bani Petrică Hârțescu de la ”Românii au talent”?

Acesta a suferit un accident rutier, în urma căruia și-a pierdut piciorul drept. Deși a fost dificil, Petrică Hârțescu a reușit să își găsească puterea și să meargă mai departe. Bărbatul poartă o proteză și încearcă să își vadă de viață așa cum știe mai bine.

ADVERTISEMENT

După ce a participat la emisiunea ”Românii au talent”, viața lui s-a schimbat însă în bine. Petrică Hârțescu pictează, iar perioada de toamnă îi dă și mai multe inspirație.

Bărbatul vinde tablouri pe faleza Cazinoului Constanța, iar prețurile sunt cât se poate de accesibile. Un tablou mic costă între 10-20 de lei, în timp ce altele mai mari pot fi mai scumpe.

ADVERTISEMENT

”Trec printr-o perioadă foarte bună din punct de vedere spiritual, fac în aceste momente numai bijuterii, diamante spirituale…așa îmi numesc eu tablourile.

A venit acum și toamna, iar ruginiul acestui anotimp îmi dă o stare excepțională de a crea din ce în ce mai multe minunății”, a dezvăluit Petrică Hârțescu, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Petrică Hârțescu și-a dus fiica la un concurs de talente

Cel mai mare sprijin îl are din partea soției sale. Pictorul de la “Românii au Talent” este căsătorit de zece ani și preferă să trăiască o viață cât se poate de discretă.

Are și o fetiță, pe care a dus-o la un concurs de talente în 2017 și care îl face extrem de mândru. Practic, pe plan personal, Petrică Hârțescu se poate declara un om cât se poate de împlinit.

ADVERTISEMENT

”Eu sunt căsătorit de zece ani. Sunt foarte discret cu viața mea personală, așa sunt eu din fire. Am o fetiță și o soție superbă.

Cu fetița am fost chiar și la un concurs de muzică, de talente, în 2017. Este un copil tare ambițios, de care sunt foarte mândru”, a mai povestit fostul concurent de la Românii au talent.

ADVERTISEMENT