Life

Cine e Andrei Krișan de la Survivor România 2023. A dat lovitura cu o afacere de succes

Andrei Krișan se numără printre cei care au acceptat provocarea Survivor România 2023. Cine este însă acesta și cu ce se ocupă în viața de zi cu zi?
09.01.2023 | 15:55
Cine e Andrei Krisan de la Survivor Romania 2023 A dat lovitura cu o afacere de succes
ADVERTISEMENT

Show-ul Survivor România 2023 începe în doar câteva ore, iar fanii stau cu siguranță cu sufletul la gură.

Cine este Andrei Krișan de la Survivor România 2023

Cei de la Pro Tv au anunțat lista completă a Faimoșilor, dar și a Războinicilor, iar noul sezon Survivor România se arată a fi unul cât se poate de interesant.

ADVERTISEMENT

Unul dintre Războinicii de la Survivor România este chiar Andrei Krișan. Tânărul nu a stat prea mult pe gânduri atunci când a mers să se înscrie în competiție, iar deși are mai multe temeri, acest lucru nu l-a împiedicat să spere la premiul cel mare.

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Andrei Krișan a oferit un scurt interviu în care a vorbit despre temerile sale, dar și despre așteptările pe care le are de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că acasă avea o viață destul de ordonată, pentru Războinicul de la Survivor România 2023, lipsa hranei pare să fie o mare bătaie de cap.

De asemenea și lipsa persoanelor dragi ar putea să îl afecteze, după cum a povestit chiar el.

“Foamea, în mod sigur, o să fie unul dintre aspectele principale pentru care o să mă nenorocească. Lipsa prietenilor, familiei, iubitei, o să fie interesant”, a dezvăluit Războinicul de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Dincolo de foame și de lipsa prietenilor, Andrei Krișan se teme și de insecte, dar și de alte animale, având în vedere că până la urmă se află în junglă.

De ce a venit Andrei Krișan la Survivor România 2023

Războinicului îi este frică ca nu cumva să ajunge să fie mușcat în somn. “Cea mai mare frică să fiu mușcat de ceva sau înțepat în timp ce dorm acolo. Asta o să fie”, a mai completat el.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește motivele pentru care a acceptat provocarea Survivor România 2023, Andrei Krișan spune că în primă fază l-a motivat premiul cel mare, dar și experiența în sine.

Războinicul speră ca după această competiție să fie mult mai puternic, fie că va câștiga sau nu. Printre altele el a mai recunoscut că îi vor lipsi ieșirile cu prietenii și de asemenea, îi va fi dor și de echipa sa.

Cu ce se ocupă Andrei Krișan de la Survivor România 2023

Cu ce se ocupă Andrei Krișan? Tânărul poate spune că a dat marea lovitură din toate punctele de vedere.

Acesta deține o sală de fitness, T.S.F healthzone, în Cluj, pe care o promovează intens și care este extrem de modernă. Andrei Krișan este totodată și personal trainer, lucru care îi va oferi un avantaj major la Survivor România.

De asemenea, se pare că echipa sa de antrenori de sală este una destul de solidă, având în vedere imaginile postate pe pagina oficială.

Prețurile sunt și ele cât se poate de accesibile, iar pagina de socializare a T.S.F healthzone are mai bine de 1.000 de urmăritori.

Amintim că Survivor România 2023 începe chiar în această seară, de la ora 20.30, la Pro Tv. Astfel, în foarte puțin timp îi vom cunoaște pe Faimoșii, dar și pe Războinicii din acest sezon.

ADVERTISEMENT