Life

Când începe Survivor România 2023. Daniel Pavel, anunț surprinzător pentru telespectatorii PRO TV

Se știe când începe Survivor România 2023! Anunțul a fost făcut chiar de prezentatorul reality-show-ului, Daniel Pavel.
24.12.2022 | 08:25
Cand incepe Survivor Romania 2023 Daniel Pavel anunt surprinzator pentru telespectatorii PRO TV
S-a aflat când începe Survivor România 2023. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Așteptarea a luat sfârșit! S-a aflat data la care va începe noul sezon Survivor România. Așa cum toți bănuiau, competiția va debuta în luna ianuarie, conform tradiției din ultimii ani.

Survivor România începe pe 9 ianuarie 2023

Daniel Pavel a făcut anunțul surprinzător despre data premierei celui de-al patrulea sezon în finala Vocea României, care a avut loc în Ajun de Crăciun, pe 24 decembrie.

ADVERTISEMENT

De ce surprinzător? Pentru că foarte multe persoane erau convinse că emisiunea va începe undeva în a doua jumătate a lunii ianuarie 2023, având în vedere că producătorii trebuie să filmeze câteva ediții în avans ca să aibă ce să dea pe post, mai ales că primele emisiuni vor fi disponibile cu câteva zile mai devreme, pe VOYO.

Ei bine, Faimoșii și Războinicii nu vor avea prea mult timp la dispoziție să se refacă după sărbătorile de iarnă din acest an și asta întrucât concursul va începe pe 9 ianuarie!

ADVERTISEMENT

Ionuț Iftimoaie și Sebastian Dobrincu, printre concurenții noului sezon

Asta înseamnă că participanții vor zbura spre Republica Dominicană chiar din primele zile ale lui 2023! La așa o surpriză probabil nu se așeptau nici ei, fiind acum nevoiți să își facă bagajele imediat după ce ciocnesc paharele de șampanie în noaptea trecerii dintre ani.

„Națiune Survivor, știu, știu că aveți emoții. Știu că abia așteptați să îi vedeți pe membrii celor două triburi în primele confruntări. Simt energia voastră. Sunt la fel de nerăbdător să pornim spre nisipul cald din Republica Dominicană și să dau fluierul de start. Până atunci a mai rămas puțin, iar în această seară, în finala show-ului Vocea României vă voi da vestea cea mare”, a fost mesajul transmis de Daniel Pavel, amfitrionul show-ului de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

În noul sezon vor participa Carmen Grebenișan, Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Ifimoaie, Maria Constantin, Remus Boroiu, Sebastian Dobrincu, Vica Blochina, DOC (Vlad Munteanu), Gheboasă și Ștefania Stănilă.

Ediția anterioară a fost câștigată de un războinic, trofeul ajungând în brațele barmanului constănțean Alex Delea.

ADVERTISEMENT