News

Cine e bărbatul în vârstă de 36 de ani, împușcat mortal la vânătoare în Vrancea

S-a aflat cine e bărbatul din Vrancea, omorât accidental în timpul unei partide vânătoare alături de prieteni. E fiul unui șef al Poliției Locale.
07.11.2022 | 15:24
Cine e barbatul in varsta de 36 de ani impuscat mortal la vanatoare in Vrancea
Accident la vânătoare în Vrancea. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Tânărul a fost împușcat accidental în abdomen de un prieten, deși inițial se credea că s-a împușcat singur. Polițiștii din Vrancea fac acum cercetări pentru nu mai puțin de patru infracțiuni.

Cine e bărbatul în vârstă de 36 de ani, ucis la vânătoare

Conform Monitorul de Suceava, bărbatul mort în accidentul de vânătoare era din Agigea, județul Constanța, și era fiul șefului Poliției Locale Agigea, Traian Bureța.

ADVERTISEMENT

Dacă inițial se credea că bărbatul s-a împușcat singur în abdomen, dintr-o eroare, IPS Vrancea a revenit cu un nou mesaj.

”Din verificările efectuate până in prezent rezultă că unul dintre participanții la activitate l-ar fi împușcat accidental pe bărbatul în cauză. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și braconaj cinegetic”, a transmis IPJ Vrancea.

ADVERTISEMENT

Accidentul tragic a avut loc într-un fond de vânătoare de pe raza teritorial-administrativă a comunei Andreiașu de Jos, în satul Butucoasa, Vrancea.

Potrivit sursei citate, medicii ajunși la fața locului nu au putut face altceva decât să conteste decesul tânărului.

ADVERTISEMENT

”Surse care au dorit să-și păstreze anonimatul ne-au precizat că persoanele aflate la vânătoare ar fi avut autorizație pentru data de 6 noiembrie 2022, adică pentru duminică și nu pentru sâmbătă.

Printre vânători se aflau trei din alt județ, inclusiv victima. Din câte se pare, victima ar fi fost împușcată chiar de unul dintre prietenii lui cu care a venit în Vrancea. Mai mult decât atât, după ce a fost împușcat, bărbatul ar fi fost transportat câțiva kilometri de cei cu care se afla la vânătoare, probabil din dorința de a-l aduce mai aproape de locul unde urma să fie preluat de Ambulanță. Autorizația de vânătoare ar fi fost emisă pentru mistreț”, transmit autoritățile, citate de Monitorul de Vrancea.

ADVERTISEMENT

Primarul din Agigea a transmis un mesaj de condoleanțe familiei șefului Poliției Locale, semn că vestea morții tânărului a ajuns deja la urechile tuturor din localitate.

”Îmi pare nespus de rău de aflarea veștii morții tânărului. Toată echipa Primăriei Agigea este alături de Bureța Traian, lucrător în cadrul primăriei. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a transmis primarul Cristian Cîrjaliu,

Potrivit surselor Ziua de Constanța, cel care l-a ucis pe tânăr participa fără drept la vânătoare, numele său nefiind inclus pe autorizație de vânătoare.

ADVERTISEMENT