Life

Cine e câștigătorul Te cunosc de undeva 2020? Ea este marea surpriză a ediției cu numărul 15 de la Antena 1

19.12.2020 | 22:49
Cine e castigatorul Te cunosc de undeva 2020 Ea este marea surpriza a editiei cu numarul 15 de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Ediția cu numărul 15 a emisiunii Te cunosc de undeva a luat sfârșit! Marele câștigător a plecat acasă cu o sumă considerabilă de bani, dar și un trofeu. 

Vă ținem la curent cu toate detaliile show-ului, dar și cu numele marelui câștigător de la Te cunosc de undeva. Așadar, cea care a plecat acasă cu premiul de 15.000 de euro este cântăreața AMI.

ADVERTISEMENT

În acest sezon al transformărilor, Monica Anghel, Marcel Pavel, Romicã Ţociu, Adriana Trandafir, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Cãtãlina Grama (Jojo), Adda, AMI, Tavi Clonda și Toto Dumitrescu s-au duelat la Te cunosc de undeva, intrând în pielea unor cântăreți cunoscuți în toată lumea.

În acest sezon, juriul a fost format din Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurelian Temișan și Cristi Iacob, iar prezentatori au fost tot Cosmin Seleși și pe Alina Pușcaș, care se numără printre cele mai vechi personaje din echipa Te cunosc de undeva, fiind prezenți la filmări în această formulă din primul sezon al emisiunii.

ADVERTISEMENT

„Eu trebuie sã spun adevãrul: n-aş fi vrut sã mai vin, dupã prima experienţã “traumatizantã”, cu toate ghilimelele de rigoare. Spun asta pentru cã atunci am luat totul foarte personal, am luat prea în serios toatã treaba asta şi deşi rezultatele au fost extraordinare, pentru mine a fost o provocare fantasticã.

Între timp am devenit şi cardiacã şi mi-am spus clar cã nu mai vin. Dar când m-au sunat producãtorii, când m-a sunat Romicã, vorbindu-mi despre faptul cã de data asta o sã ne distrãm şi promiţându-mi el cã îmi va fi mai uşor, pentru cã greutãţile se vor împãrti, nu am putut sã spun nu!”, mărturisea Adriana Trandafir la începutul show-ului tv.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu a avut și el câte ceva de spus despre emisiunea în care a avut foarte multe transformări. „Mi-a plãcut tot timpul formatul, e o lecţie de canto pentru noi, artiştii! Mi-e foarte drag sã merg pe stradã şi sã mã opreascã oamenii, sã îmi spunã ce tare s-au distrat uitându-se la emisiunea noastrã sau cã s-au destins cu show-ul Te cunosc de undeva! dupã o zi stresantã! Dupã patru sezoane nu îmi mai e fricã de nimic aici!”, spunea Vârciu la începutul filmărilor.