Life

Cine e câștigătorul Te cunosc de undeva 2020? Ea este marea surpriză a ediției cu numărul 15 de la Antena 1

19.12.2020 | 22:49
Cine e castigatorul Te cunosc de undeva 2020 Ea este marea surpriza a editiei cu numarul 15 de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Ediția cu numărul 15 a emisiunii Te cunosc de undeva a luat sfârșit! Marele câștigător a plecat acasă cu o sumă considerabilă de bani, dar și un trofeu. 

Vă ținem la curent cu toate detaliile show-ului, dar și cu numele marelui câștigător de la Te cunosc de undeva. Așadar, cea care a plecat acasă cu premiul de 15.000 de euro este cântăreața AMI.

ADVERTISEMENT

În acest sezon al transformărilor, Monica Anghel, Marcel Pavel, Romicã Ţociu, Adriana Trandafir, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Cãtãlina Grama (Jojo), Adda, AMI, Tavi Clonda și Toto Dumitrescu s-au duelat la Te cunosc de undeva, intrând în pielea unor cântăreți cunoscuți în toată lumea.

În acest sezon, juriul a fost format din Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurelian Temișan și Cristi Iacob, iar prezentatori au fost tot Cosmin Seleși și pe Alina Pușcaș, care se numără printre cele mai vechi personaje din echipa Te cunosc de undeva, fiind prezenți la filmări în această formulă din primul sezon al emisiunii.

ADVERTISEMENT

„Eu trebuie sã spun adevãrul: n-aş fi vrut sã mai vin, dupã prima experienţã “traumatizantã”, cu toate ghilimelele de rigoare. Spun asta pentru cã atunci am luat totul foarte personal, am luat prea în serios toatã treaba asta şi deşi rezultatele au fost extraordinare, pentru mine a fost o provocare fantasticã.

Între timp am devenit şi cardiacã şi mi-am spus clar cã nu mai vin. Dar când m-au sunat producãtorii, când m-a sunat Romicã, vorbindu-mi despre faptul cã de data asta o sã ne distrãm şi promiţându-mi el cã îmi va fi mai uşor, pentru cã greutãţile se vor împãrti, nu am putut sã spun nu!”, mărturisea Adriana Trandafir la începutul show-ului tv.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu a avut și el câte ceva de spus despre emisiunea în care a avut foarte multe transformări. „Mi-a plãcut tot timpul formatul, e o lecţie de canto pentru noi, artiştii! Mi-e foarte drag sã merg pe stradã şi sã mã opreascã oamenii, sã îmi spunã ce tare s-au distrat uitându-se la emisiunea noastrã sau cã s-au destins cu show-ul Te cunosc de undeva! dupã o zi stresantã! Dupã patru sezoane nu îmi mai e fricã de nimic aici!”, spunea Vârciu la începutul filmărilor.

Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
"Discriminare fără precedent!" / "Umilitor!" Reacție la nivel înalt din Rusia
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Mărturia salvatorului Marei, olimpica înjunghiată în plină stradă de iubit. Momentul în care...
Mărturia salvatorului Marei, olimpica înjunghiată în plină stradă de iubit. Momentul în care eleva de 17 ani e atacată, surprins de camerele de supraveghere
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară...
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară româncă din SUA explică la ce să ne așteptăm
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Rusia pregătește condițiile unui atac militar contra Republicii Moldova
Rusia pregătește condițiile unui atac militar contra Republicii Moldova
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Văduva lui Navalnîi spune ce face Putin cu trupul soțului ei. „E demonic,...
Văduva lui Navalnîi spune ce face Putin cu trupul soțului ei. „E demonic, credința lui e falsă”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă