ADVERTISEMENT
Life

Cine e cel mai bine plătit actor din Las Fierbinți. Firicel vorbește despre colegii săi

Autor: Andreea Stanaringa | 09.10.2020 | 22:29
Cine e cel mai bine plătit actor din Las Fierbinți. Firicel vorbește despre colegii săi
Cine e cel mai bine plătit actor din Las Fierbinți. Firicel vorbește despre colegii săi. Sursa foto: adevarul.ro

Cuzin Toma, interpretul lui Firicel din comedia “Las Fierbinți”, a venit în platoul emisiunii “La Măruță” pentru a discuta despre proiectele sale și despre colegii de pe platou.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță l-a întrebat pe actor lucruri mai puțin incomode despre colegii săi din serial, la care a fost nevoie să răspundă sincer, potrivit lamaruta.protv.ro. În plus, o altă întrebare incomodă a fost legată de cine câștigă cei mai mulți bani!

Cuzin Toma este un actor de teatru, film și televiziune, ajuns cunoscut datorită numeroaselor proiecte de-a lungul timpului, însă cel mai de succes rămâne actualul serial, “Las Fierbinți”.

ADVERTISEMENT

Ce spune Firicel din “Las Fierbinți” despre colegii din serial

Filmările pentru comedia “Las Fierbinți” sunt în desfășurare în acest moment, iar în 2021 serialul împlinește 10 ani. Cuzin Toma este unul dintre personajele principale, mai exact Firicel, un soț căruia îi place mai mult paharul decât nevasta.

În realitate, Cuzin Toma este diferit de personajul interpretat, însă la fel de amuzant. Din cauza pandemiei de COVID-19, programul i-a fost dat peste cap. Actorul este dezamăgit de închiderea sălilor de teatru, mai ales pentru că ar fi avut spectacol chiar zilele acestea.

ADVERTISEMENT

“Firicel” a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță și a venit la emisiune pentru a răspunde la câteva întrebări incomode despre colegii săi, unde trebuia să fie extrem de sincer.

Întrebat cine se bâlbâie cel mai mult în serial, Cuzin Toma a răspuns că el, din punctul lui de vedere. Legat de cine face cele mai multe farse, actorul a susținut că Mihai Bobonete (Bobiță) și Gheorghe Ifrim (Vasile), iar Anca Dumitra (Gianina)  se “înțeapă” cu toți.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii au avut ocazia să afle de la actor cine este cel mai pofticios, și anume Leonid Doni (Robi). Cel care se enervează cel mai ușor este chiar Cuzin Toma. De altfel, Măruță a menționat că unii dintre colegii de serial cred la fel, care au făcut același test.

Despre statul pe telefon, “Firicel” a spus că nu există o persoană anume care să stea cel mai mult, și mai ales în timpul cadrelor, însă el este cel care face cele mai multe poze.

ADVERTISEMENT

Fanii au aflat și alte lucruri picante despre actorii preferați. Mirela Oprișor (Aspirina) este “șefa șefelor”, Bobonete deține cea mai scumpă mașină, fiind un mare fan al autoturismelor, Iar Leonid Doni este cel care consumă bere cel mai des.

Conform artistului, cea mai strânsă prietenie s-a legat între Bobonete și Constantin Diță (Giani), din moment ce au foarte multe scene împreună. Cât despre Cuzin Toma, el este prieten cu toți colegii.

ADVERTISEMENT

Întrebat cine se aseamănă cel mai mult cu personajul său în viața reală, actorul a răspuns: “Cred că toți am luat câte ceva din viața serială în serial.”

Dintre toți colegii, cel care ia cei mai mulți bani este chiar Cuzin Toma, conform răspunsului.

Următorul test a constat în recunoașterea colegilor săi din imagine, fără a le arăta fețele, ci doar părți ale corpului. La fiecare persoană pe care nu a recunoscut-o, Cuzin Toma a mâncat câte o felie de lămâie.

Actorul poate fi văzut în continuare în Las Fierbinți alături de colegii lui, pentru a-i destinde pe telespectatori.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!