Sport

Cine e noul Ionuț Voicu în fotbalul românesc. „Nu puteai să mă bagi mai repede?”

Ionuț Voicu, legenda Rapidului, crede că un jucător din actualul lot se aseamănă cu el.
01.10.2023 | 22:21
Cine e noul Ionut Voicu in fotbalul romanesc Nu puteai sa ma bagi mai repede
Ionuț Voicu și-a găsit urmașul de la Rapid. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ionuț Voicu și-a găsit urmașul. Unul dintre jucătorii de la Rapid se aseamănă, conform lui, cu profilul său din perioada în care era jucător.

Urmașul de la Ionuț Voicu de la Rapid

Ionuț Voicu crede că Răzvan Onea este un jucător care se aseamănă cu el, din perioada în care juca la Rapid. El crede că fotbalistul are dedicarea pe care o avea și el în teren.

ADVERTISEMENT

Eu văd și la Rapid un jucător de profilul meu. Are mult mai multă calitate la centrare, ăsta mic, Onea. Are mult mai multă calitate la centrare, ăsta mic, Onea.

Are determinare, inimă, la statură e micuț, îmi place când intră, e determinat. Mai sunt unii, sunt rezervă, câteva minute, mă bagi și pe mine… Azi în vestiar m-a întrebat dacă nu puteam să îl bag mai repede.

ADVERTISEMENT

I-am zis că trebuia să vină mai repede de la încălzire. În vestiar avem calitate foarte bună. Nu spun asta că sunt eu acolo, chiar e o calitate bună”, a spus Ionuț Voicu.

Răzvan Onea a ajuns la Rapid în ianuarie 2022, pentru 100.000 de euro, transferat de la Poli Iași. 49 de meciuri, un gol și trei pase de gol a adunat pentru Rapid.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de 25 de ani a jucat 65 de meciuri la Poli Iași și alte 32 de meciuri la CS Afumați. Este cotat de Transfermarkt la 900.000 de euro.

La fel ca Răzvan Onea, și Ionuț Voicu a jucat la Poli Iași, 101 meciuri. La Rapid a adunat 91 de meciuri, fiind sub contract cu giuleștenii între 2012 și 2014, respectiv între 2017 și 2021.

ADVERTISEMENT

Ulterior, el a devenit delegat al clubului și a colabofrat cu ultimii trei antrenori de la Rapid, Mihai Iosif, Adrian Mutu și Cristiano Bergodi. El a vorbit la SUFLET DE RAPIDIST despre relația cu cei trei.

Până acum am lucrat cu trei antrenori. Toți antrenorii, atunci când au avut nevoie de o părere a mea, mi-au cerut. Am început cu Miță, inițial eu eram căpitan de echipă, el antrenor.

După a venit Mister, Adi Mutu. Eu îi spun Mister, așa i-am spus, deși vorbim și la pertu, în fața grupului și nu numai i-am spus Mister pentru că Ionuț Voicu, raportat la jucătorul Adrian Mutu ar trebui să îi spună Mister.

El are o aură, dar e total diferit, a știut să se comporte cu absolut fiecare membru din staff, din afara echipei. Noi am avut o relație foarte bună cu el.

Și cu dânsul este o relație foarte bună, vorbim în fiecare zi, eu, Florentin Ion, team-managerul și Sorin Boiangiu, toată ziua noi suntem lângă ei la stadion. Discutăm despre program, mai ales Florentin, care se ocupă de program.

Avem o relație foarte bună. Toți mi-au cerut, poate nu neapărat sfatul, dar o părere și atunci am spus ce am gândit”, a spus Ionuț Voicu, delegatul echipei Rapid, la SUFLET DE RAPIDIST.

SUFLET DE RAPIDIST este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, de la ora 17:30, joi.

Ionuț Voicu, despre jucătorul care se aseamănă cu el de la Rapid

ADVERTISEMENT
Tags: