Life

Cine e Oana Ciocan, concurenta de care s-a îndrăgostit Jador. A fost eliminat de la Survivor All Stars pentru ea

Pentru ea și-a pus Jador tot Pro TV-ul în cap. Oana Ciocan, și ea fostă concurentă la Survivor, i-a sucit mințile artistului.
10.02.2024 | 11:41
Cine e Oana Ciocan concurenta de care sa indragostit Jador A fost eliminat de la Survivor All Stars pentru ea
Cine este Oana Ciocan, femeia care l-a fermecat pe Jador. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deși este unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor România All Stars, Jador a riscat totul pentru dragoste, sau cel puțin asta spun primele informații obținute de FANATIK. Faimosul s-ar fi îndrăgostit nebunește de Oana Ciocan- Războinică în sezonul din 2022.

Cine este Oana Ciocan- femeia pentru care Jador a plecat de la Survivor All Stars

Jador- unul dintre favoriții publicului Survivor România All Stars 2024- și-a luat adio de la marele premiu. Cu mare potențial, artistul a fost descalificat din competiție, lucru confirmat chiar de el pentru reporterii FANATIK. 

ADVERTISEMENT

Faimosul ne-a răspuns la telefon, deși se presupune că nu are acces la un asemenea dispozitiv în junglă, și a explicat că a întreprins o serie de acțiuni care au dus la eliminarea lui din show-ul de la Pro TV.

De departe, cele mai importante motive care ar fi stat la baza răzvrătirii vedetei ar fi fost, dragostea. Se pare, că atunci când și-a negodiat contractul bănos, Jador a mai avut o cerință.

ADVERTISEMENT

Mai exact, la vizita medicală pentru Survivor, a întâlnit-o pe Oana Ciocan- fostă Războinică în sezonul din 2022, iar de atunci a început povestea lor de dragoste. Jador ar fi atât de amorezat încât, contrar credințelor pe care le-a afișat până acum, ar fi fost dispus să-și expună viața persoanlă.

Totuși, deși ar fi primit promisiuni, iubita- căreia i-ar fi propus și să se mute la el acasă, nu i-a fost adusă în junglă. Prin urmare, cântărețul a renunțat la tot în numele iubirii pe care i-o poartă Oanei.

ADVERTISEMENT

Cine este, de fapt, tânăra care l-a dat peste cap?

Dar cine este femeia care l-a fermecat atât de tare pe Jador încât banii și reputația nu au mai contat? Ei bine, Oana Ciocan are 26 de ani, împliniți în septembrie 2023, ceea ce înseamnă că este cu doi ani mai mică decât artistul.

În 2022, a intrat în competiția de la Pro TV  după ce echipa albastră pierduseră două concurente, pe Ana Dobrovie și Angela Forero. La vremea respectivă, tânără nu avea o ocupație, ci s-a prezentat ca fiind „liber profesionist”.

ADVERTISEMENT

Cum era de așteptat, cele 15 săptămâni petrecute în show-ul filmat în Republica Dominicană i-a adus faima dorită de multe fete de vârsta ei. Astfel că, după eliminare, și-a schimbat statutul în creator digital.

De altfel, nu doar notorietate pe internet i-a adus participarea la Survivor, ci și bani frumoși. Conform cancan.ro, Oana Ciocan- noua iubită a lui Jador, a luat de la Pro TV 15.000 de euro pentru sezonul din 2022.

În prezent, pe rețelele sociale, posibila viitoare concurentă de la All Stars afirmă că este consultant de vânzări. De asemenea, tot din postările din mediul online se deduce că este o împătimită a sportului, fiind des la sala de forță.

Mai mult decât atât, Oana Ciocan și Jador par să aibă în comun și credința în Dumnezeu. După cum se știe, artistul și-a dorit să poată avea în bagaj Biblia, în timp ce Războinica are în descrierea de pe Instagram versetul 54:17 al lui Isaia.

„Orice armă care este făurită împotriva ta va da greş  şi pe orice limbă care se ridică să te judece o vei condamna. Aceasta este moştenirea robilor Domnului și îndreptăţirea lor din partea Mea, zice Domnul”, este motto-ul după care să se ghideze Oana Ciocan.

ADVERTISEMENT