Life

Jador, descalificat de la Survivor România! Ce s-a întâmplat și cum și-a pus vedeta tot Pro TV în cap

Jador va fi descalificat de la Survivor România, Faimosul luând decizia să nu respecte regulile impuse de Pro TV. Ce s-a petrecut?
10.02.2024 | 07:50
Jador descalificat de la Survivor Romania Ce sa intamplat si cum sia pus vedeta tot Pro TV in cap
Jador, descalificat de la Survivor? / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador pare să aibă zilele numărate la Survivor România. El a fost, deja, descalificat din cauză că a fugit din show. Motivele pentru care ar fi ales să plece din emisiune sunt cât se poate de serioase.

Jador, descalificat de la Survivor România

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK în seara zilei de vineri, 9 februarie, Jador a ieșit de la Survivor All Stars. Concurentul nu ne-a oferit niciun detaliu despre ieșirea sa din competiție, însă FANATIK a aflat tot ce s-a petrecut cu Jador, care avea deja telefonul asupra lui. Se pare că participantul a fost descalificat din competiție după niște pretenții pe care le-a emis din partea producătorilor.

ADVERTISEMENT

În negocierile cu Pro TV, Jador a cerut pe lângă teancurile groase de bani și să îi fie adusă Oana în competiție. Oare cum, să fie și Jador ca și Zanni, fiecare să aibă favorita lui. Doar că acest lucru, așa cum se știe până acum, nu s-a petrecut, iar Jador a cedat. Și a fugit din camp.

Jador și Oana Ciocan ar avea o relație care durează deja de câteva luni. Ei s-ar fi cunoscut când au făcut vizita medicală pentru Surivor România. Iar Jador, impetuos ca de obicei, pare să aibă sentimente cât se poate de profunde pentru Oana, fiind dispus chiar să își asume public relația. Mai mult decât atât, se pare că Jador, discret din fire, a decis, înainte de Survivor, să îi ofere Oanei să locuiască la el acasă, alături de mama sa.

ADVERTISEMENT

Jador, acuzații grave pentru show-ul de la Pro TV

Potrivit Viperele Vesele, scandalul – dacă va fi difuzat la tv – este însă mult mai mare. Iar poziția pe care o are Jador față de Survivor România nu ar fi exclus să îi aducă dușmănia Pro TV. Nu de altceva, dar acuzațiile pe care le aduce sunt teribile.

”Producția i-a promis, în urmă cu o săptămână, că o să o aducă în emisiune pe iubita lui, Oana Ciocan. (…) Dorind sa îl păstreze, pentru audiență, și neputând să îi satisfacă cererile, la acel moment, l-au dus cu zăhărelul. Echipa Faimoșilor și-a exprimat frustrările în fața echipei de producție, amenințând că nu mai participă la filmări, dacă Jador rămâne în emisiune.

ADVERTISEMENT

În Consiliu, din prima secundă a filmărilor, Jador a fost luat la rost de către domnul Dan, acesta încercând să îi păteze, cumva, imaginea. Replicile lui Jador s-au referit, printre altele, la modul de exploatare a imaginii lui pentru rating.

Acesta a amintit în Consiliu că a fost ținut captiv 3 luni într-o cameră de hotel, în sezonul lui, timp în care la tv, telespectatorii erau mințiți că ar fi fost la spital. În acea cameră, doar medicul Teo venea să îi administreze o injecție pe zi”, anunță Viperele Vesele.

ADVERTISEMENT

Oana Ciocan are 26 de ani. Este fostă Războinică la Survivor România. Ea a făcut senzație pe traseele din Republica Dominicană, reușind să ajungă până în fazele finale ale competiției difuzate de Pro TV. Oana s-a remarcat entru formele frumoase pe care le are, fiind o împătimită a sălii de forță.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
"Măcar Roger și Serena s-au retras cu demnitate!" Rafael Nadal, "mitraliat" după ultima apariție: "E oribil! Rușine!"
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au...
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au avut parte de o experiență îngrozitoare
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și...
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și pentru anumiți comercianți
"Câinele s-a oprit, a înţepenit. În faţa lui era o vietate care umbla în patru labe". O femeie care se crede pisică, apariţie şocantă într-un parc din Arad
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de...
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de ani în mina secretă a sovieticilor” VIDEO
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg....
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg. „Mi-e greu sǎ pun în cuvinte tot ce simt”
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Andreea Bănică, pe mâinile medicilor. A primit un diagnostic grav, dar refuză să...
Andreea Bănică, pe mâinile medicilor. A primit un diagnostic grav, dar refuză să se opereze
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Ce etnie avea, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe asta. Cu...
Ce etnie avea, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe asta. Cu toții am crezut altceva, însă adevărul este uimitor!
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Povestea celui mai „nebun” împărat al Imperiului Roman. De ce obliga femeile căsătorite...
Povestea celui mai „nebun” împărat al Imperiului Roman. De ce obliga femeile căsătorite să se culce cu el