Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine e omul trimis de Gigi Becali în Africa să aducă atacant la FCSB: “Va fi cel mai înalt!”

Gigi Becali a descoperit o nouă pepinieră. Este vorba de Africa de Sud. Forța și viteza jucătorilor africani sunt pe placul patronului de la FCSB, care își dorește o echipă puternică din punct de vedere fizic.
19.09.2023 | 15:24
Cine e omul trimis de Gigi Becali in Africa sa aduca atacant la FCSB Va fi cel mai inalt
Cine este omul TRIMIS de Gigi Becali in Africa sa aduca ATACANT de 1.90 inaltime. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Vremuri noi la FCSB. Dacă în trecut, Gigi Becali se limita în a aduce jucători autohtoni, lipsa soluțiilor îl face pe patronul FCSB-ului să caute peste hotare. Africa de Sud este noua țintă a roș-albaștrilor. Jucătorii africani au multe avantaje. Nu costă mult și sunt dispuși să vină în Liga I.

FCSB face scouting în Africa de Sud

“Se va duce acolo Vulturar și va găsi unul de culoare, ortodox, din Africa de Sud, care să fie cel mai înalt, peste 1.90 și să stea până când găsește un african înalt. La mijloc nu vreau, mai bun ca Șut al meu nu poate să fie nimeni.

ADVERTISEMENT

Olaru nu mai are nevoie de laude, pe Șut îl laud, e cineva care nu e văzut, trebuie să-l ridici ca să îl vadă. Olaru nu mai are nevoie de laude. Pe Olaru îl vede toată lumea, eu spun de ăla pe care nu îl vedeți voi. Nu îl vede Edi Iordănescu.

Vulturar aduce un atacant de peste 1.90 și care să știe și cu varza puțin. Plecări nimic, nu mai pleacă nimeni” a confirmat Gigi Becali pentru FANATIK, în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. FCSB este posibil însă să se despartă de Dawa, dar în iarnă. Are oferte din zona golfului.

ADVERTISEMENT

Becali nu este mulțumit de atacul echipei

Compagno este pe gheață subțire la FCSB. În ciuda faptului că a fost golgheterul echipei sezonul trecut, italianul are probleme în a se impune în acest sezon în prima echipă. Gigi Becali a încercat mai multe variante în centru. Coman, Băluță și Miculescu au făcut cu rândul în atacul echipei.

Italianul adus de la FCU Craiova a marcat 15 goluri în 27 de meciuri sezonul trecut. Ba mai mult, a fost pe lista naționalei Italiei. Nici în acest an nu are statistici rele. Compagno a evoluat în 7 partide pentru FCSB și a reușit să înscrie două goluri. Pivotul în vârstă de 27 de ani a primit 3 cartonașe galbene.

ADVERTISEMENT

Compagno a fost transferat sezonul trecut contra sumei de 1.5 milioane de euro, însă în acest an are dificultăți în a-l impresiona pe patron. Italianul a fost schimbat la pauză în Farul – FCSB 0-1, meci terminat cu scandal în urma penalty-ului acordar de Colțescu în favoarea oaspeților.

Ngezana a deschis drumul jucătorilor din Africa de Sud la FCSB. Fundașul adus de la Kaizer Chiefs și-a făcut loc în prima echipă după accidentarea lui Vlad Chiricheș. În vârstă de 26 de ani, Ngezana a devenit unul din preferații patronului care speră să facă un profit colosal de pe urma sa.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA este în exclusivitate pe FANATIK.RO, în direct, de la 10:30. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

FCSB face scounting in Africa de Sud

ADVERTISEMENT