Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a analizat penalty-ul dictat de Colțescu: „Să fiți sănătoși dacă nu sunteți de acord”

Gigi Becali a analizat penalty-ul acordat de Sebastian Colțescu în a doua repriză a derby-ului Farul - FCSB, scor 0-1 în etapa a 9-a din SuperLiga.
18.09.2023 | 12:24
Gigi Becali a analizat penaltyul dictat de Coltescu Sa fiti sanatosi daca nu sunteti de acord
Gigi Becali a analizat penalty-ul acordat de Colțescu în Farul - FCSB 0-1. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus în derby-ul cu Farul, scor 1-0, după un penalty care a stârnit revolta în tabăra „marinarilor”. Șut a căzut în careu după un contact ușor cu Băluță, iar Sebastian Colțescu a acordat lovitură de la 11 metri, care a fost validată de VAR. Darius Olaru a transformat. Gigi Becali a analizat decizia controversată la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali a analizat penalty-ul dictat de Colțescu: „Să fiți sănătoși dacă nu sunteți de acord”

Decizia lui Sebastian Colțescu, de a acorda lovitură de pedeapsă, a fost intens criticată de personajele din fotbalul românesc. Totuși, Gigi Becali este de altă părere și susține clar că hotărârea „centralului” a fost cea corectă.

ADVERTISEMENT

„Deștepții sunt de acord cu mine și cei care nu au răutate, nu au întunecimea minții, nu au invidie, sunt de acord. Care au mintea întunecată sunt împotriva lui Becali. Dacă eu sunt fotbalist și sunt în careu, după vine unul și îmi dă peste picior cum a dat Băluță și cad, e 11 metri. Eu așa știu. 

Nu s-a ciocnit, Băluță întinde piciorul și îi dă peste picior. Ăla (n.r. Șut) a căzut pentru că nu a mai putut să continue alergarea. Clar e 11 metri pentru mine. Dacă tu zici altfel, să fii sănătos nu mă interesează. 

ADVERTISEMENT

Nu se vede? Vedem cum Băluță întinde piciorul drept și dă în piciorul stâng al lui Șut. Ăla se împiedică și cade. Nu a spus că a fost lovit, a spus că s-a și auzit când a fost lovit. Mie nu trebuie să-mi spună nici Șut, nici nimeni. Nu am nevoie să îmi spună nimeni. Nici cei mai mari specialiști de pe tot globul. Dacă spun ăia străini care nu au răutate împotriva mea, aia e altceva”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, mulțumit de prestația lui Sebastian Colțescu: „Ce să-i reproșezi?”

Gigi Becali a lăudat din plin arbitrajul lui Sebastian Colțescu și nu a descoperit nicio greșeală în prestația de duminică seară a „centralului”. Patronul vicecampioanei nu crede că s-a creat un curent împotriva sa, însă este convins că mai multe personaje din fotbalul românesc sunt împotriva finanțatorului.

ADVERTISEMENT

„În România s-a ajuns ce este pentru Becali nu e drept. Trebuie să fie furat Becali ca să fie drept. Când este corectitudine și dreptate spre Becali nu e bine, este nedrept. Ei degeaba fac așa. Am bătut, dar trebuie să știm că este 11 metri clar. 

Impecabil (n.r. Colțescu). Încă o dată dacă îl pui, el dă tot 11 metri clar. El a fost la 3 metri. Plus de asta, ce să-i reproșezi? Spune-mi o mică greșeală, numai una. De ce să vadă VAR-ul, dacă Sebastian Colțescu a văzut de la 3 metri? Dacă VAR-ul a văzut altceva, trebuia să intervină să spună că nu e. VAR-ul intervine doar dacă a greșit arbitrul. 

ADVERTISEMENT

Nu este un curent total contra Becali. Sunt și care sunt cu mine, dar în general, s-a creat chestiunea asta. Nu mă refer nici la Federație, nici la arbitri. Mă refer la anumiți jurnaliști”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, despre declarațiile lui Porumboiu de la FANATIK SUPERLIGA: „Nu comentez, n-am chef”

Adrian Porumboiu l-a făcut praf pe Sebastian Colțescu pentru acordarea penalty-ului. Totuși, Gigi Becali a ales să nu-i răspundă fostului arbitru și patron din fotbalul românesc. De asemenea, finanțatorul din Pipera nu a comentat nici răbufnirea lui Gică Hagi după decizia controversată luată de Colțescu.

„Nu comentez ce spune Porumboiu că n-am chef, de ce să mă cert cu oamenii? E treaba lui, Porumboiu nu are voie să zică? Eu spun ce văd. Ce zice Porumboiu e problema lui. Nu mă întrebați că nu o să mă cert cu nașul (n.r. Gică Hagi) de ce spune.

Fiecare spune ce vrea. Eu spun ce văd, nu spun de nimeni. Nu mai vreau să fac păcate, după mă duc repede la duhovnic”, au fost cuvintele lui Gigi Becali.

FANATIK SUPERLIGA programează ediții incendiare în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție a emisiunii rulează luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Gigi Becali a analizat penalty-ul lui Sebastian Colțescu din Farul - FCSB 0-1

ADVERTISEMENT