News

Cine e șoferul care a murit în accidentul cumplit din Prahova. Patru copii au rămas orfani: ”A zburat”

S-a aflat cine este șoferul care a murit în accidentul cumplit din Prahova. După această tragedie, patru copii au rămas orfani.
16.01.2024 | 22:45
Cine e soferul care a murit in accidentul cumplit din Prahova Patru copii au ramas orfani A zburat
Șoferul care a murit în accidentul din Prahova era preot. Patru copii au rămas orfani. Sursa foto: Antena 3 / Observatorul Prahovean / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Șoferul de 31 de ani care a murit în accidentul cumplit din Prahova era preot. Acesta lasă în urmă o soție îndurerată și patru copii orfani de tată. Apar detalii terifiante în legătură cu modul în care a avut loc tragedia de luni seară.

Șoferul care a murit în accidentul din Prahova era preot. Patru copii au rămas orfani

În urmă cu 24 de ore, doi tineri, de 31 și 32 de ani, și-au pierdut viața, în urma unui cumplit accident de circulație produs pe DJ 100L în Prahova, localitatea Măgurele.

ADVERTISEMENT

Vinovat de acest accident se pare că a fost șoferul de 31 de ani. Pe numele său Alexandru Vasile, acesta fusese preot în comuna Șoimari. În momentul accidentului, el se afla în mașină cu doi dintre cei patru copiii ai săi, de 3 si 4 ani.

Tânărul a vrut să treacă de o mașină parcată pe marginea drumului. Nu a fost atent și a intrat în coliziune cu aceasta. Ulterior, a lovit în plin și un alt vehicul care venea din sens opus.

ADVERTISEMENT

În această a doua mașină se afla un alt șofer, un bărbat de 32 de ani. Din cauza coliziunii violente, el a fost aruncat în afara mașinii. A suferit răni grave și a intrat în stop cardio-respirator. Din nefericire, a murit la spital.

Martorii oferă detalii cutremurătoare despre modul în care a avut loc accidentul. Preotul de 31 de ani ar fi condus cu o viteză uriașă. ”Cred că a avut peste 200. ( n.r. – 200 km/h). Îţi dai seama ce viteză a avut ăsta, mă?!”, exclamă un martor, citat de Observator News. Un alt bărbat care a asistat la tragedie spune: ”A zburat! Uite maşina aia cum s-a răsturnat!”.

ADVERTISEMENT

Copii din mașina preotului, salvați de scaunele speciale

Dacă preotul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, copiii lui au fost salvați în mod aproape miraculos. Ceea ce i-a ținut în siguranță au fost scaunele speciale în care au fost așezați.

Un alt tânăr de 32 de ani a murit nevinovat în urma acestui grav accident din Prahova. Pe acest tată îl aşteptau acasă soţia şi cei doi copii, un băiat de 14 ani şi o fetiţă de 3 ani.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului de luni s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală. Acum, poliţia trebuie să stabilească exact cum s-a petrecut accidentul din Măgurele.

ADVERTISEMENT