Life

Cine e sora Ralucăi Bădulescu și cum se înțeleg cele două: “Este genială”

Raluca Bădulescu se mândreşte cu sora sa mai mică, Ioana, ori de câte ori are ocazia. Deşi nu se afişează prea des împreună, între ele există o conexiune puternică.
07.08.2023 | 10:27
Cine e sora Ralucai Badulescu si cum se inteleg cele doua Este geniala
Cum se înţelege Raluca Bădulescu cu sora sa mai mică / sursa foto: Facebook / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. E cunoscută de toată lumea, dar puţini sunt cei care ştiu că are o soră mai mică. Ioana este psihoterapeut, iar jurata Bravo ai stil apelează la ajutorul ei ori de câte ori simte nevoia.

Cine e sora Ralucai Bădulescu și ce relaţie există între ele

Raluca Bădulescu a devenit cunoscută mai ales în urma apariţiei la Bravo ai stil, în postura de jurat. Însă puţini sunt cei care o cunosc pe sora sa mai mică. Şi asta pentru că Ioana a ales să stea departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

La cât este de frumoasă, ar fi putut să-i calce cu uşurinţă pe urme Ralucăi Bădulescu. Sora mai mică a acesteia a ales însă o cu totul altă meserie.

Ioana este psihoterapeut, dar şi persoana la care jurata Bravo ai stil apelează cu cea mai mare încredere atunci când are nevoie de ajutor. Raluca nu ezită să se mândrească cu sora mai mică, la adresa căreia are numai cuvinte de laudă.

ADVERTISEMENT

Ce spune Raluca Bădulescu despre sora sa mai mică: “Este genială, strălucitoare, omul care pe mine mă sfătuiește de fiecare dată”

“Ioana mă ajută enorm, este cea mai bună soră pe care o poate avea cineva. Este sora înțeleaptă. Este genială, strălucitoare, omul care pe mine mă sfătuiește de fiecare dată.

Este un psihoterapeut extraordinar. Ca orice om, am probleme, întrebări, ea mă cunoaște cel mai bine”, a mărturisit Raluca Bădulescu pentru Viva. Şi deşi cele două surori nu se afişează prea des împreună în mediul online, conexiunea dintre ele este una foarte puternică.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu, relaţie extraordinară cu părinţii săi: „Sunt absolut minunați și îi ador”

Jurata Bravo ai stil a continuat seria dezvăluirilor şi a vorbit şi despre părinţii săi pe care îi consideră minunaţi. Recunoaşte că au existat momente când poate i-a dezamăgit, dar mai multe au fost momentele în care i-a făcut mândri. Şi a ţinut să le mulţumească pentru tot ce au făcut pentru ea, dar şi pentru nepotul lor, Alex.

“Probabil că i-am dezamăgit, că nu există copil perfect. Probabil că am avut perioade în viața mea când am făcut greșeli, dar sunt convinsă că pe parcursul timpului le-am reglat. Știu sigur că sunt mândri de mine.

ADVERTISEMENT

Alex este crescut de părinții mei. Părințiimei sunt și părinții lui, așa cum eu le spun mama și tata, așa le spune și el bunicilor lui. Nu pot decât să le mulțumesc părinților pentru tot ce au făcut și fac pentru noi. Sunt absolut minunați și îi ador”, a dezvăluit jurata Bravo ai stil potrivit aceleiaşi surse.

ADVERTISEMENT