Life

Raluca Bădulescu, confundată cu o vedetă de talie mondială! Cum a apărut în Ibiza

Raluca Bădulescu se bucură de o vacanță de zile mari în Ibiza, locul ei preferat de pe mapamond. Cu cine a fost confundată?
05.08.2023 | 21:40
Raluca Badulescu confundata cu o vedeta de talie mondiala Cum a aparut in Ibiza
Raluca Bădulescu, în vacanță în Ibiza. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu impresionează de fiecare dată când ajunge în Spania, țara ei de suflet! Deși toată lumea o strigă cu numele „Tenerife”, după ce a devenit viral un clip cu ea pe TikTok, inima juratei de la Bravo, ai stil bate mai degrabă pentru Insulele Baleare!

Raluca Bădulescu, confundată cu Miley Cyrus. Vedeta e în Ibiza

Ibiza este destinația despre care Raluca Bădulescu vorbește de fiecare dată cu sclipiri în ochi,. Este locul în care se duce cât de des se poate și fostul ei soț, Florin.

ADVERTISEMENT

Regina regească, așa cum i se mai zice de când apare la Kanal D, a postat câteva clipuri din Ibiza pe contul ei de Instagram. Fanii au ”sărit” repede cu comentariile și aprecierile.

Unul dintre urmăritorii blondinei cu cele mai multe peruci din showbiz-ul românesc a confundat-o cu o artistă de talie mondială. Din spate, în clipul pe care Raluca Bădulescu l-a postat, putea fi confundată, în opinia respectivului user de pe Instagram, cu… Miley Cyrus!

ADVERTISEMENT

„Te-am confundat cu Miley”, a scris cineva la filmulețul pe care Raluca Bădulescu l-a publicat. Printre comentariile pe care vedeta le-a primit, unele apreciative, s-au numărat și câteva critice.

Unele persoane din cele care o urmăresc i-au reproșat că e mult prea slabă și ar fi bine să se mai îngrașe măcar cinci kilograme.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, într-un podcast, și Ilinca Vandici i-a sugerat colegei sale de trust că a cam exagerat cu slăbitul,. Evident, i-a spus-o într-un mod care să nu o deranjeze, căci se știe că cele două sunt foarte apropiate.

raluca bădulescu
Raluca Bădulescu s-a filmat în mai multe ipostaze în Ibiza. Foto: Instagram

De ce pleacă vedeta Kanal D an de an în Spania

Raluca Bădulescu pleacă an de an în Ibiza. La un moment dat, fashionista a explicat de unde obsesia ei pentru acest loc.

ADVERTISEMENT

„În fiecare vară, de aproape 18 ani mergem la Ibiza. Energia specială a locului, vibe-ul. Anul trecut nu au fost deschise cluburile.

Nu știu, oamenii, locurile, ne întâlnim cu prieteni mulți, Ibiza este pentru mine Holy Land. Sincer, vreau să îmbătrânesc acolo”, a povestit Raluca pentru kanald.ro, pe vremea când era căsătorită cu Florin.

 

ADVERTISEMENT