Life

Raluca Bădulescu, sfat neașteptat pentru vedetele din România: ”Contează mai mult decât hainele”

Raluca Bădulescu, sfat neașteptat la adresa vedetelor din România. Jurata de la Bravo, ai stil și-a spus părerea sinceră.
29.07.2023 | 00:30
Raluca Badulescu sfat neasteptat pentru vedetele din Romania Conteaza mai mult decat hainele
Raluca Bădulescu, jurată la Bravo, ai stil. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu a avut un sfat neașteptat pentru vedetele din România. Jurata de la Kanal D2 consideră că hainele nu sunt de ajuns pentru ca o femeie să arate bine.

Ce sfat neașteptat a avut Raluca Bădulescu pentru vedetele din România

Jurata de la Bravo, ai stil este foarte sinceră atunci când trebuie să-și spună părerea cu privire la anumite subiecte, mai ales dacă este vorba despre modă și aspectul fizic.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu are mereu grijă să arate impecabil atunci când apare în public și ține foarte mult la îngrijirea personală. Vedeta de la Kanal D spune că încearcă să nu judece oamenii din jur dacă aleg să se îmbrace într-un anumit fel.

Cu toate acestea, jurata nu poate trece cu vederea anumite aspecte, mai ales dacă este vorba despre femei. Raluca Bădulescu este de părere că femeile ar trebuie să fie mereu îngrijite și să-și pună la punct aspectul fizic.

ADVERTISEMENT

În opinia juratei de la Kanal D2, este foarte important ca o femeie să arate impecabil și să aibă, de exemplu, părul și unghiile îngrijite. În plus, aceasta a mai spus că nu contează hainele pe care o femeie le poartă, dacă aceasta nu are grijă de felul în care arată.

“Încerc să nu judec, dar fără să vreau observ anumite aspecte în jurul meu. Femeile ar trebui să țină cont de partea de îngrijire, manichiură, pedichiură, vopsit, să fie impecabile. Sunt lucruri de bază.

ADVERTISEMENT

Poți purta haine impecabile, scumpe, dar dacă nu avem grijă de noi este un efort inutil. Înainte de haine trebuie să avem grijă de pielea noastră, de cum arată unghiile, părul.

În rest nu mă deranjează alte lucruri, gusturile în materie de modă diferă, nu trebuie să îmi placă mie cum se îmbracă cineva dacă acel cineva se simte bine în pielea ei. Dar îngrijirea personală contează mai mult decât hainele”, a declarat Raluca Bădulescu pentru WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ce obiect are Raluca Bădulescu mereu cu ea

În cadrul aceluiași interviu, Raluca Bădulescu a mai dezvăluit care e obiectul pe care are grijă să-l ia mereu cu ea atunci când iese din casă. Este vorba despre telefon. A găsit chiar și o soluție pentru a se asigura că nu îl uită.

“Nu ies fără telefon. Am un lanț pe care îl prind de telefon ca să îl țin la gât și unul pe care îl atașez telefonului pentru a-l prinde de mână. Să fiu sigură că nu plec fără el niciodată”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT