Life

Cine e soția lui Mircea Radu. Raluca nu este o persoană publică: “O femeie atentă și discretă”

Cine este Raluca, soția lui Mircea Radu. Partenera prezentatorului TV preferă să rămână departe de lumina reflectoarelor.
07.11.2023 | 14:53
Cine e sotia lui Mircea Radu Raluca nu este o persoana publica O femeie atenta si discreta
Mircea Radu și soția sa, Raluca, sunt căsătoriți de 11 ani. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Radu este cunoscut de ani buni în România, dar cine este soția prezentatorului? Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu și au doi copii.

Cine este soția lui Mircea Radu și cu ce se ocupă

La începutul anilor 2000, Mircea Radu era foarte cunoscut în showbiz datorită emisiunii pe care o prezenta la Antena 1, Din Dragoste. Acesta a prezentat emisiunea ani de zile, iar de curând a anunțat că revine în lumea televiziunii cu un nou proiect, după o lungă pauză.

ADVERTISEMENT

Mircea Radu este o persoană publică de mulți ani, dar a păstrat întotdeauna discreția în legătură cu viața amoroasă. Puțini știu informații despre soția prezentatorului TV.

Partenera de viață a lui Mircea Radu, Raluca Olaru, are 34 de ani și este medic oncolog. Aceasta preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, astfel că nu apare foarte des în fotografiile postate de soțul ei.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au căsătorit în 2013, atunci când Mircea Radu avea 44 de ani. Între cei doi este o diferență de vârstă de 21 de ani. Prezentatorul va împlini 55 de ani în curând, iar partenera sa are 34 de ani.

Realizatorul TV și-a întâlnit marea iubire după mulți ani în care a fost singur. Acesta consideră că emisiunea Din Dragostea i-a ocupat foarte mult timp în perioada în care o prezenta.

ADVERTISEMENT

Deși emisiunea i-a adus celebritatea, Mircea Radu nu a avut foarte mult noroc în plan amoros. Până când a întâlnit-o pe actuala soție, prezenatorul a avut mai multe relații fără succes.

“Înainte să mormăie ‘abia acum’ și ‘cam târziu’, aceia ar fi trebuit să ducă viața mea din vremea când făceam ‘Din Dragoste’. Programul acela infernal (ca efort), inconstant (ca locație) și dulce (ca răsplată) nu mi-a oferit nicio alternativă.

ADVERTISEMENT

Nicio posibilitate de a mă așeza prea mult timp într-un loc – ăsta e înțelesul pe care aș fi vrut să-l transmit în urmă cu vreo 15 ani, când am spus într-un interviu că ‘Din Dragoste’ mi-a dat și mi-a luat tot”, a declarat Mircea Radu pentru Viva.

Cum se înțelege prezentatorul cu partenera de viață

Întrebat cum se înțelege cu Raluca, Mircea Radu a comparat căsnicia cu un ocean. Cei doi au parte atât de momente frumoase, cât și de greutăți, așa cum este normal.

“Cred că o căsnicie e ca navigarea pe un ocean. Zic ocean și nu lac pentru că nu e nimic lin într-o călătorie în care la început sunt doi, apoi trei, în fine, câți copii are fiecare.

Sunt tot felul de probleme, de unele auziseși, de altele nici nu-ți trecea prin cap că pot exista, atenția trebuie să fie distribuită, nimeni nu mai e de capul lui, toți sunt pentru unul și unul pentru toți.

E o camaraderie frumoasă și tandră de la care copiii trebuie să ia exemplu, pentru a da mai departe copiilor lor. Cei 11 ani? Au trecut cu bine, navigăm, nu ne-am pierdut busola”, a mai spus prezentatorul pentru sursa citată.

De ceva timp, Mircea Radu și soția sa s-au mutat din București, iar în prezent locuiesc la Piatra Neamț. Cei doi au împreună doi copii și se bucură de familia lor departe de viața publică.

Atunci când prezentatorul este oprit de fani pe stradă, soția sa preferă să rămână discretă. Aceasta înțelege că soțul său este foarte cunoscut și îi respectă meseria.

“Atunci când pe stradă sau oriunde cineva îmi cere un autograf sau să facem o fotografie împreună, Raluca iese din cadru, este o femeie atentă și discretă. Respectă și înțelege lumea din care eu vin și toate regulile cu care aceasta vine la pachet”, a mai spus acesta.

Mircea Radu revine în televiziune după ce a semnat un contract cu Metropola TV. Emisiunea pe care o va prezenta se va numi, Noi, românii. Filmările au avut loc în mai multe orașe europene.

ADVERTISEMENT