Life

Ce diferență de vârstă este între Mircea Radu și Raluca, soția sa. Sunt căsătoriți de un deceniu, dar ea e o prezență discretă

Cu câți ani este mai mare Mircea Radu față de partenera sa, Raluca. S-au cununat în 2013, femeia fiind o persoană retrasă.
01.08.2023 | 17:27
Ce diferenta de varsta este intre Mircea Radu si Raluca sotia sa Sunt casatoriti de un deceniu dar ea e o prezenta discreta
Cu câți ani este mai mare Mircea Radu față de partenera sa, Raluca. S-au cununat în 2013, femeia fiind o persoană retrasă. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce diferență de vârstă este între Mircea Radu și Raluca, soția sa. Sunt căsătoriți de un deceniu, dar ea e o prezență discretă. Fostul prezentator TV este tatăl a doi copii, o fată și un băiat, alături de aleasa inimii sale.

Cu câți ani este mai mare Mircea Radu față de partenera sa, Raluca. S-au cununat în 2013, femeia fiind o persoană retrasă

Cu câți ani este mai mare Mircea Radu față de partenera sa, Raluca Olaru. S-au cununat în 2013, femeia fiind o persoană retrasă. Ceremonia civilă a avut loc chiar în sufrageria socrilor mici, în comuna Ștefănești din județul Botoșani.

ADVERTISEMENT

În prezent, fostul moderator TV al emisiunii Din Dragoste are 54 de ani, în timp ce soția sa este mult mai tânără. Mai exact, are 34 de ani, este medic oncolog și este dedicată complet meseriei sale, dar și rolului de mamă.

După foarte mulți ani de burlăcie jurnalistul și-a întâlnit sufletul pereche. Nu a fost dragoste la prima vedere, după cum a dezvăluit vedeta la un moment dat. Ochii închiși la culoare sunt cei care i-au atras atenția.

ADVERTISEMENT

Mai mult, fostul prezentator TV are numai cuvinte de laudă pentru mama copiilor săi de care este de nedespărțit de mai bine de un deceniu. Cei doi formează o familie fericită și împlinită care merge frecvent în vacanțe.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei.

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu”, a spus Mircea Radu într-o emisiune TV, conform clickpentrufemei.ro.

Mircea Radu, discret cu viața personală

Mircea Radu este extrem de discret cu viața personală de când a întâlnit-o pe Raluca. Medicul oncolog nu apare foarte des în imaginile publicate de vedetă pe social media, preferând să stea departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Soția fostului prezentator este o femeie foarte atrăgătoare și atentă la felul în care arată. Uneori îl însoțește pe jurnalist la evenimentele unde este invitat. De câțiva ani s-au mutat din Capitală și s-au stabilit la Piatra Neamț.

ADVERTISEMENT