Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine e Steaua: CSA sau FCSB? Dinamovistul Rednic nu are niciun dubiu

Mircea Rednic a vorbit despre unul dintre cele mai controversate subiecte din fotbalul românesc: războiul dintre CSA Steaua București și FCSB.
09.11.2023 | 23:05
Cine e Steaua CSA sau FCSB Dinamovistul Rednic nu are niciun dubiu
Mircea Rednic o consideră pe FCSB continuatoarea Stelei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a făcut dezvăluiri-bombă la FANATIK SUPERLIGA. „Puriul” s-a băgat și în conflictul dintre FCSB și CSA Steaua București. Cum vede lucrurile antrenorul celor de la UTA.

Mircea Rednic consideră că FCSB e Steaua: „Indiferent ce o să spună alții, asta e părerea mea”.

Horia Ivanovici a ținut să îl întrebe pe Mircea Rednic de rivali: „FCSB e Steaua?”. „Puriul” nu a stat deloc pe gânduri: „Da! Acuma iar o să apară… Asta e părerea mea. E un om care a preluat, a investit și indiferent ce o să spună alții, asta e părerea mea. 

ADVERTISEMENT

Moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA a insistat pe subiect: „Păi și ceilalți cine sunt?”. Mircea Rednic a continuat: „Și noi avem CS Dinamo, nu? Și ei au un CS Steaua. Și eu cred că se pregătește ceva.

Nu știm ce, dar sigur se pregătește ceva. Așa simt eu ca dinamovist. Altfel Lupescu nu ar fi acceptat să semneze acolo. Eu așa simt. Ionuț stătea binemersi, era liniștit”, a mai surprins dinamovistul.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic e convins: „Nu cred că ar fi acceptat să semneze acolo dacă nu s-a discutat de un proiect de viitor”

Mircea Rednic e convins că Dinamo va reveni acolo unde îi este locul: „O să zică iar lumea acuma că se bagă Strâmbu’, iar a zis Rednic. N-avea el nevoie și nu cred că ar fi acceptat să semneze acolo dacă nu s-a discutat de un proiect de viitor”.

Mai concret, legenda lui Dinamo vede o fuziune între echipa de fotbal și Clubul Sportiv: „Doamne ajută! Adică să fie un singur Dinamo puternic, cu un stadion frumos. Chiar o să fie o forță Dinamo”. 

ADVERTISEMENT

Rednic a mai dezvăluit că a fost aproape să cumpere Dinamo și în continuare mai există șanse să se întâmple asta:„Dinamo rămâne Dinamo pentru mine. Cu mare drag m-aș întoarce, n-ai cum să nu te întorci la o echipă la care ai jucat și ai avut performanțe.

Am vrut să mă implic financiar. Primul lucru am întrebat pe domnul Badea, el deține palmaresul, el tot ce-i legat de Dinamo, după 2003, sau când, el a zis că nu e momentul, știa mai bine de ce nu e momentul.

ADVERTISEMENT

Chiar a fost interesant. M-am înțeles și cu Șerdean, sau cum îl cheamă, cel care avea acțiunile. Greșeala mare a fost că m-am interesat de acțiuni, asta i-a deranjat, de asta m-au dat la o parte. Am vrut să cumpăr Dinamo, domnul Badea mi-e martor”.

Dinamovistul nu exclude nici acum posibilitatea să investească la Dinamo: „Da, aveam banii. Eram pregătit, am primit și acordul familiei, asta contează. Mi-au dat OK. Nu-i nimic pierdut, nu e prea târziu. Cum văd eu situația, nu s-a schimbat mare lucru”.

Nu trebuie să ratezi FANATIK SUPERLIGA! Emisiunea e LIVE pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30 și apoi ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube la 17:30.

Mircea Rednic se implică în războiul FCSB VS CSA Steaua

ADVERTISEMENT