Life

Cine e tatăl fetiţei Amaliei Enache: “Are un alt stil de viaţă decât al nostru”

Tatăl fetiței Amaliei Enache nu este o persoană publică și preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, așa cum a declarat știrista de la Pro TV în cadrul unui interviu.
02.04.2022 | 12:22
Cine e tatal fetitei Amaliei Enache Are un alt stil de viata decat al nostru
Amalia Enache, despre tatăl fetiței ei, Alma. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tatăl fetiței Amaliei Enache nu este cunoscut publicului, întrucât are un stil diferit de viață de cel al prezentatoarei știrilor de la Pro TV. Bărbatul nu vrea să fie în lumina reflectoarelor.

Cine e tatăl fetiței Amaliei Enache

Amalia Enache este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România, însă este discretă atunci când vine vorba de viața personală. Vedeta are o fiică, Alma, dar evită să ofere detalii despre tatăl ei.

ADVERTISEMENT

Partenerul știristei de la Pro TV nu vrea să aibă legătură cu lumea showbiz-ului și preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

„E tatăl ei. Nu este o persoană publică. Preferă să rămână în spate. Are un alt stil de viață decât al nostru. Este de mai bine de doi ani, aici, în România. E aici, cu noi.”, a declarat prezentatoarea pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV își iubește foarte mult fiica, în vârstă de aproape șase ani, și încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de ea. Atunci când este ocupată, partenerul și mama ei o ajută pe Amalia Enache cu micuța.

„Pentru că eu lucrez seara și, de la ora 20, nu sunt cu ea, la culcare, în timpul săptămânii. Doar în weekend.

ADVERTISEMENT

Când era mai micuță, a mers la grădiniță, până la prânz, câteva ore, și, atunci, eu sunt cea care a culcat-o, întotdeauna, somnul de prânz și am stat cu ea până la momentul de plecat, seara, la serviciu.

De asta, când sunt la majoritatea evenimentelor, sunt împreună cu fetița, pentru că nu vreau să o las acasă. Vreau să trăim împreună aceste momente.”, a mai declarat ea pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

„Am foarte mare grijă ca ea să fie prioritatea”

Fetiței Amaliei Enache îi place să-și petreacă timpul cu mama ei și vrea să fie mereu împreună cu ea. Perioada pandemiei a fost dificilă pentru cele două, pentru că vedeta nu și-a mai putut lua fiica la locul de muncă.

„Îi place foarte mult. Spune-mi un copil care nu vrea să fie cu mami peste tot! Dacă ne uităm în urmă, toți am trăit așa. Ne-am dus la serviciu cu părinții noștri și asta ni se părea absolut fabulos.

Au fost doi ani foarte complicați, cu această pandemie, de exemplu, nu am putut să o iau niciodată de acasă, la serviciu, că au fost niște reguli de protecție stricte.

Dar acum e mai mare, nu o mai culc la prânz, stă un pic mai mult la grădiniță. Întotdeauna, am foarte mare grijă ca ea să fie prioritatea.”, a adăugat prezentatoarea știrilor.

ADVERTISEMENT