Life

Cine este Alessandro Mucea de la SuperStar România. Tânărul i-a impresionat pe jurați cu vocea sa

Cine este Alessoandro Mucea de la SuperStar România, competiție muzicală difuzată de Pro TV. Tânărul de 17 ani i-a impresionat pe cei patru jurați cu vocea sa.
12.09.2021 | 15:17
Cine este Alessandro Mucea de la SuperStar Romania Tanarul ia impresionat pe jurati cu vocea sa
Cine este Alessandro Mucea de la SuperStar România. Tânărul i-a impresionat pe jurați cu vocea sa. Sursa foto: Capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Cine este Alessandro Mucea de la SuperStar România. Tânărul are 17 ani și i-a impresionat pe cei patru jurați cu interpretarea sa, așa că s-a calificat în următoarea etapă a competiției.

Concurentul a interpretat melodia „La Boheme” a lui Charles Aznavour, iar jurații au fost convinși de talentul său încă de la primele versuri și i-au transmis numai cuvinte de laudă.

ADVERTISEMENT

Cine este Alessandro Mucea de la SuperStar România. Tânărul i-a impresionat pe jurați cu vocea sa

Alessandro Mucea a făcut senzație în prima ediție a show-ului SuperStar România, cea mai nouă emisiune de talente de la Pro TV.

Smiley, Marius Moga, Raluka și Carla’s Dreams au fost impresionați de interpretarea adolescentului, care i-a lăsa cu gura căscată.

ADVERTISEMENT

„Extraordinar! Lasă-mă să te iau în brațe, pe mine m-ai terminat! Așa o surpriză n-am primit demult. Ești un munte de emoție”, i-a transmis Smiley concurentului.

„Prietenul meu, indiferent de ce se întâmplă astăzi aici sau în concurs, tu nu ești de lăsat pe drum 100%. Minunat, minunat!”,  i-a spus Carla’s Dreams.

ADVERTISEMENT

„Să ai mare, mare încredere în tine de acum încolo și să faci asta pentru că îți place și iubești ceea ce faci (…) Ai cântat frumos, ne-ai dat piele de găină, ceea ce-i minunat”, i-a spus Raluka.

Alessandro Mucea are 17 ani și este din localitatea Cotu Vameș, județul Neamț. Îi place să se joace cu cubul rubic și să se plimbe singur prin parc. Se consideră o persoană timidă, mai ales atunci când se află în fața camerelor de filmat, scrie Pro TV. 

ADVERTISEMENT

Atunci când era în clasa a VII-a, tânărul a participat la un concurs local de talente, însă momentul său nu a putut fi filmat din cauza faptului că s-a spart obiectivul camerei. Din această cauză, Alessandro nu a mai putut cânta timp de un an.

Îi plac foarte mult baladele și melodiile în limba franceză și nu este mulțumit de felul în care cântă. Cei mai mari susținători sunt profesoara de canto și frații lui.

SuperStar România este un show de talente bazat pe formatul „Idol”, fiind exportat în peste 55 de țări. Cei patru jurați vor decide cine merge în etapa următoare a competiției.

„Poate să fie superstar nu doar un om care cântă, superstar poate fi și un tată care reușește să-și întrețină familia, în cele mai groaznice situații și, nu știu…un puștan care e bulit la școală și apoi le dovedește la toți că a reușit să facă mai mult decât toți ăia din clasa lui”, spunea Marius Moga despre noul show de la Pro TV, înainte de lansare.

ADVERTISEMENT
Tags: