Life

Cine este Alex Parker, presupusul iubit al Alexandrei Stan. Tânărul are și el legătură cu muzica

Alexandra Stan se pare că și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat și a postat primele imagini cu acesta. Artista a divorțat în urmă cu aproximativ trei luni.
28.12.2021 | 10:21
Cine este Alex Parker presupusul iubit al Alexandrei Stan Tanarul are si el legatura cu muzica
Cine este Alex Parker, noul iubit al Alexandrei Stan. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan a surprins pe toată lumea în momentul în care a anunțat că s-a măritat cu Emanuel Necatu, bărbatul alături de care spera că își va petrece toată viața.

Căsnicia a fost extrem de scurtă, iar în urmă cu aproape trei luni cei doi s-au despărțit.

Artista și-a găsit rapid fericirea în brațele unui alt bărbat pe care a dorit să-l prezinte și fanilor săi.

ADVERTISEMENT

Cine este Alex Parker, presupusul iubit al Alexandrei Stan. Tânărul are și el legătură cu muzica

Alexandra Stan se pare că nu a suferit foarte mult după divorțul de Emanuel Necatu și deja și-a prezentat fanilor noul iubit, Alex Parker. Potrivit Click, cei doi au o relație de aproape o lună, dar au fost extrem de discreți.

Acesta este producător și a debutat cu single-ul Tropical Sun, piesă la care a lucrat cu Marius Moga. Alexandra Stan și Alex au scos deja împreună o piesă de Sărbători și au distribuit-o pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În plus, artista a postat mai multe fotografii în care apare alături de tânăr, iar comentariile fanilor nu au întârziat să apară.

“Frumoasa și bestia!”, “Sincer, ești frumoasă, dar penibilă rău de tot”, au fost câteva dintre mesajele postate de internauți.

ADVERTISEMENT

 Căsnicia Alexandrei Stan a durat cinci luni

Artista a decis să se căsătorească cu Emanuel Necatu după aproximativ două luni de relație. Mariajul nu a funcționat, iar după cinci luni au decis să se despartă. 

“Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă.

ADVERTISEMENT

Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată.

Venisem și de la Survivor și nu știam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a declarat Alexandra Stan, la emisiunea Teo Show.

Artista a dezvăluit după divorț că a rămas în relații foarte bune cu Emanuel și că mereu îl va respecta.

ADVERTISEMENT