Life

Cine este Ana Dumbravă. Pentru al doilea an la rând, românca este cea mai bună jucătoare de CS:GO din lume

Cu ce se ocupă Ana Dumbravă atunci când nu își face adversarii praf la CS:GO. Pasiunea ei pentru gaming i-a adus unul dintre cele mai râvnite trofee din lume
16.01.2024 | 13:58
Cine este Ana Dumbrava Pentru al doilea an la rand romanca este cea mai buna jucatoare de CSGO din lume
Cine e Ana Dumbravă, cea mai bună jucătoare de CS:GO din lume. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Industria jocurilor pe calculator nu mai este demult o lume doar a băieților. O demonstrează din plin Ana Dumbravă, românca pasionată de CS:GO care deține supremația în lumea online-ului. Pentru al doilea an la rând, Ana este cea mai bună jucătoare de Counter Strike din lume.

Ce studii are Ana Dumbravă și cu ce se ocupă în viața de zi cu zi

Ana Dumbravă poate spune că și-a dus pasiunea la nivel de artă și performanță. Studenta de 23 de ani din Iași stăpânește celebru joc Counter Strike, iar abilitățile ei au fost recunoscute la nivel mondial. Drept dovadă, pentru al doilea an consecutiv, aceasta a obținut un titlul la care visează milioane de gameri.

ADVERTISEMENT

Ana Dumbravă este cea mai bună jucătoare de CS:GO din lume, iar această performanță nu este deloc ușor de obținut, mai ales când concurența este una atât de acerbă. Dar, se pare că nimeni nu este mai bun decât românca noastră.

Deși mulți o cunosc din comunitatea de gaming din care face parte, puțini sunt cei care știu ce face Ana atunci când nu se joacă. Tânără este studentă la Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași, acolo unde studiază Ingineria.

ADVERTISEMENT

Ana a simțit că este pasionată de jocuri și de competiție încă de când avea 4 ani. Însă, în lumea jocurilor online a început să fie un nume sonor în 2015.

Pasiunea pentru gaming i-a adus peste 30.000 de euro în conturi

De atunci și până în prezent, Ana Dumbravă și-a consolidat locul în lumea gamingului, dar și în echipă. Drept dovadă, în prezent, aceasta este un membru esențial pentru echipa sa, un membru ce distruge cu precizie inamicii.

ADVERTISEMENT

Faptul că și-a îmbunătățit abilitățile de gamer nu a trecut neobservat. Ana este cea mai bună jucătoare de CS:GO din lume, iar la acest titlul aspiră alți mii de pasionați de jocurile online.

Înainte de a face ravagii pe hărțile virtuale, Ana Dumbravă și-a dorit să fie un adversar de temut pe terenul de fotbal. Ani la rând, aceasta și-a dorit să joace fotbal, dar a fost nevoită să renunțe la acest vis din cauza accidentărilor.

ADVERTISEMENT

Însă, determinarea și ambiția ei au fost la fel de mari, chiar dacă s-au conturat în mediul online. În fiecare an, aceasta a avut competitori pe măsură, dar a demonstrat că este mult mai bună decât ei.

Anul acesta, în ceafă i-au suflat rusoaica Ksenia Kluenkova, dar și brazilianca Olga Rodrigues. Odată cu obținerea acestei performanțe, românca speră să devină un model pentru toți tinerii care își doresc o carieră în domeniul gamingului.

ADVERTISEMENT
Tags: