Life

Cine este bărbatul cu care se iubește Ana Porgras. Fosta concurentă de la Survivor a postat prima imagine cu el

Ana Porgras se iubește cu un bărbat misterios, căruia nu i-a dezvăluit încă identitatea. Totuși, fosta concurentă de la Survivor a postat prima imagine cu el pe rețelele de socializare.
20.11.2021 | 21:41
Cine este barbatul cu care se iubeste Ana Porgras Fosta concurenta de la Survivor a postat prima imagine cu el
Cine este bărbatul cu care se iubește Ana Porgras
ADVERTISEMENT

Ana Porgras este mai fericită ca niciodată. Fosta sportivă se iubește acum cu un bărbat misterios, care o face foarte bucuroasă.

Aceasta nu a vrut să dezvăluie, deocamdată, identitatea celui care o face să zâmbească în fiecare zi, dar cert este că iubirea dintre ei este una foarte mare, cel puțin dacă stăm să analizăm fotografia pe care aceasta a postat-o pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Astfel, deși nu a vrut să îi arate fața iubitului său, deoarece a acoperit-o cu o inimioară cu un mesaj de dragoste, se poate vedea că Ana Porgras este foarte îndrăgostită.

Cu cine se iubește Ana Porgras. Ce dezvăluiri a făcut despre viața sa sentimentală

Invitată de Roxana Nemeș în cadrul podcastului său, Ana Porgras a vorbit despre viața sa sentimentală.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, sportiva radia de fericire, după cum i-a spus chiar gazda sa. Astfel, fosta concurentă de la Survivor România a dezvăluit că este mai fericită ca niciodată.

Frumoasa sportivă chiar a spus că lucrurile din viața sa sunt exact așa cum și le-ar fi dorit și cum și-a imaginat că o să fie.

ADVERTISEMENT
Ana Porgras și iubitul
Ana Porgras și iubitul. Foto: Instagram

Ana Porgras, declarații despre viața sa amoroasă. Ce vrea de la partenerul de viață

„Sunt fericită, împlinită. Să știi că se întâmplă lucrurile în viața mea exact cum îmi doream eu să se întâmple și sunt super fericită pentru treaba asta și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta.

Trebuie să fie un om care să mă înțeleagă, care să înțeleagă momentele mele de nebunie. Ca orice femeie, avem momentele noastre. Și să mă susțină și să fie lângă mine, să simt că e lângă mine”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ea nu pune accent pe aspectul fizic, ci pe felul în care se înțelege cu persoana de lângă ea. Cel mai important este să existe iubire, susține Ana Porgras.

„Să simt dragostea. Să fie într-un fel, să fie brunet, sunt chestii superficiale, important e cum te înțelegi. Să te trezești dimineața și să fii fericită.

Să îți fie drag de persoana respectivă. Să simți din partea cealaltă același lucru. E inevitabil să nu ai așteptări”, a spus Ana Progras în podcastul Roxanei Nemeș.

ADVERTISEMENT
Tags: